gröna tånaglar

jag tror jag har varit inomhus max 40min idag, om man lägger ihopa allt. (sen klockan tio imorse) det är ganska lite, och jag känner att solen har tagit.. i huvudet, på axlarna, på baksidan av låren och ryggen.. but i like it!!
och jag vill jätte gärna ha ett par skor med öppen tå, det är därför jag har målat mina tånaglar vackert gröna.
//SABZii


hot n' cold?

jag fick noja av all skräpmat igår så idag har jag tränat som ett djur, bränt kalorier på svetten när jag solade, ätit lite negerbullar (eller det kanske inte är så nyttigt?), cyklat hem till mig från torp också nu sitter jag och äter en nyttig pastasallad med kyckling..
eller så kan det ju också vara så att det är lördag vilket menas med träning. det är varmt som tusan och jag vill bli solbränd. negerbullar är gott (eller kom vi fram till att det var nyttigt?), det är fint väder och ingen kunde köra mig hem. och det fanns inget annat att äta här hemma, pastasallad är gott btw.
snart ska jag iaf köra in till torp till Jenny och umgås lite med en massa folk jag inte känner, haha. kul ja det ska det bli minnsan!

//SABZII


jag hjärtar skräpmat

jag vräker i mig en hemkörd big mac, den smakar egnetligen inte så mycket den bara rinner sådär gott fettigt. Jag tittar på en romantisk film, sådär precis i slutet när kille berättar för tjejen hur mycket han älskar henne och sen lever de lyckliga i alla sina dagar, det är precis då det är som godast att äta min big mac. Jag springer ut och hämtar mina pommes, lite kalla och mjuka eftersom att jag fick det hemkört, vilken lyx igentligen, proppar i mig dom en efter en. jag hinner knappt svälja föregångde tills jag stoppar i nästa, sen sköljer jag munnen med fanta. Jag hjärtar skräpmat, speciellt framför en romantisk film, då känner man sig lite extra misslyckad och tar gärna en big mac till.
det var min fredagkväll också såklart the guy I'm wating for, who is he?
/SAbz


du hjärtar mig



annars kommer jag och tar dig!
(titta på mina fina nya öronhängen <3)

jag hjärtar kläder

solen skiner, jag är kär i skor och grymt trött.
Har även lust att beställa hem en massa saker ifrån ellos, får flörta lite med mamma om det där (det är rea, hihi)
nu ska jag välja ut vad jag vill ha, me love kläder
/Sabz

hos Cajz

Historian är äntligen klar! och jag är riktigt nöjd faktiskt.
tränade då jag sprang 6x1000m, jobbigt och jag var inte ett dugg motiverad så jag och Nils sprang i lite behagligt tempo på typ 4.50... sen cyklade jag snabbt som attans hem till Cajz där hon hade bakat pizza, wiho!! så vi slog oss ner och käkade pizza och tittade på 3 avsnitt gossipgirl, eller ja. Cajsa somnade någonstans i 3:je avsnittet (hon hade dock redan sett dessa avsnitt) nu ligger hon är och snussar för fullt. (och vi som skulle vara uppe till två, var tog den motivationen vägen?) en kul sak är att hon pratar i sömnen, eller hon pratar inte bara hon konverserar, sittandes-yrvaken-med uppspärrade ögon om konstiga saker!? typ när gossipgirl var slut så satte hon sig upp och bara: jag är inte trött, jag sov inte alls! och jag bara, okejokej jag tror dig! hon stängde ögonen och somnade,. och sen när jag skrev lite på min historia frågade hon mig (med öppna ögon, halvsittandes hon ser läskigt vaken ut..) om vi hade samhälle och jag bara: nej jag har ingen samhälle, hon bara; ja just det det har du inte, men har jag någon samhälle? jag bara: jag vet inte om du har någon samhälle Cajsa. sen somnade hon igen. ca 5min senare reste hon sig upp igen och bara: då hjälper du mig med min samhälle sen Sabina, det ska vara klart den andre och jag bara javisst gör jag det och Cajsa sa bra och somnade igen, eller ja. hon har ju sovit under hela tiden. hihi väldigt roligt (hum undra om hon kommer bli arg för att jag berättar att hon pratar i sömnen..)

(jag tror hon blir mer arg för att jag lägger ut en bild när hon sover XD)

/SABZ (som tänkte gå ut och diska för att vara snäll :D)

på stadsbiblioteket

skolan i en timme, soft (och då fick vi piggelin utav Emil som blir 18 idag!)
sen gick jag och Cajsa och fikade på Borneo, ett nytt fik på söder (brevid tasty house, liknar en djungel) och det var SJUKLIGT GOTT!! jag åt en fruktsallad med glass, en syltkaka (hemmabakad) och en hallon smoothie (för endast 57kr!!) och Cajsa åt en fetaostsallad som var mycket god.. coolt ställe också, sjukt mycisg undervåning. rekomenderas starkt!
nu sitter jag på stadsbiblioteket på min kära dator och ska skriva mitt historie arbete klart. sen är det träning ikväll (6x1000m)
/SABZ

detta fält måste fyllas i

nu sitter jag i soffan efter en dag i skolan med ett evigt tjat om att jag är tjock, kalle har fortfarande inte förståt att det det inte biter på mig, jag blir bara så grymt irreterad på att han tycker det är kul. idiot. iaf så sitter jag här med russin, kolasnören, veronica maggio och fanta till att ladda för att skriva klart mitt historie arbete om Columbine high school massakern.
allt ser ut som vanligt på mitt rum,
förutom att Fritz saknas och att det är kallt i min säng
tårarna ligger nära.

//SABZ

Sabina är ledsen

idag skulle jag engentligen åkt till malmö och tittat på malmö horse show, jag stannade hemma istället pga att jag har träningsvärk i höften och för att passa Fritz som behövde mjölk 1gg i timmen ifrån en spruta för att han var sjuk och kunde knappt gå.. detta bestämde jag typ klockan sju imorse, somnade igen.. vaknade kvart över åtta, tittade på Fritz han la där och kippade efter luft, men han andades iaf.. somande igen, vaknade typ kvart i tio, tittade på Fritz, han kippade inte efter luft.. han andades inte. jag gick fram och tittade på pulsen, ingen puls. han är död. NEJ! så nu är jag ledsen och ska begrava honom på något fint ställe,
/Sabz

kristihimmelfärs=långhelg!

det är sol och jag har solat/slumrat till i solen hela dagen, nu är jag brunare än jag var innan, hihi.
Fritz är nog sjuk, det är synd om honom. han äter inget och han dricker inget han bara ligger helt stilla, :(
annars är det soft att vara ledig,
är så himla sugen att åka till väla, hoppas Cajsa inte ska jobba på lördag..
/SAbz

whatzzzha!?

färgat håret idag, jag vet inte riktigt hur det blev med tanke på att dte fortfarande är blött.. men det skulle inte bli så mycket annorlunda, färgade mest för att mina toppar var sjukt torra och behövde egentligen ha en hårinpacking men jag tog hårfärg istället för dte var det ända vi hade hemma... så kan det gå, när inte haspen är på ;D
och nu ska jag sova
see yaa
/SABZIFY

dålig humor..



I know, but still funny!

/Sabz

17 maj

igår vann norge ESC, idag är det norges nationaldag
stor lycka i norge kan jag tänka mig.
min lillasyster fyller 16 år idag också så jag ska baka en tårta, en god tårta, mums!
har solat idag, me like
/Sabz

löööördag

det blev en partyfredag, eller vad man ska säga? vi hittade ett substitut.. blev inbjudna, eller vi joinade, några på gröningen (sen att vi kände att vi helst inte ville att någon skulle se oss när vi var där är ju en annan sak..) träffade Adam random där (han raggade på en tjej, eller så var det hon som raggde på Adam, iaf han var där) sen drog vi till mezo, jag, cajsa, adam och tjejen (karlsson hette hon i efternamn XD).. sen drog jag hem och cajsa hem, och idag var det träning. fyfan vad kallt det var (och jag var grymt omotiverad att träna.. ingen skivstång, buhu - nästa vecka tar vi ut det!!! (YES))
och jag har ont i ryggen, jag tror det fortfarande är lite mensvärk, me hate to be a girl!
//SABINA

paaapaaapaaarty!?

någon som har något underbart att erbjuda? (helst ingå dans, skratt och pojkar)
jag är iaf på grymt paaarty humör som inte gå att bota utan dans, attans. (me wants to dance with you!) och det värsta är att jag verkligen verkligen inte har någonting som ens kan vara ett dåligt substitut för party, jag menar ligga hemma (när det regnar) och plugga räknas inte ens som ett dåligt substitut, det är INGENTING. blä säger jag iaf!! (och hoppas att någon ska inbjuda mig vilket förmodligen inte lär hända, eftersom det inte brukar göra det..) menmen, jag får väl försöka överleva, sad face. (fast jag tycker att jag är grymt värd det efter två dagars hemsk mensvärk) 
let's have some fun this beat is sick I wanna take a ride on your'e disco-stick
//SABZ :]

BEYONCÉ!!!

det var FANTASTISKT!!!

trots att det började med att tåget (hata sj) var 1H och 15min försenat! och vi hade smått panik med tanke på att vi bara hade en timme imellan konserten började och tåget skulle ankomma till centralen.. när vi väl ankom till centralen var det 2min tills spårvagnen skulle avgå, så vi sprang (jag i högklackat, Cajsa snabbare än någonsin och Erik lika yr som vanligt) vi hann, precis. väl framme på scandinavium (20.00 konserten började 19.30...) så var där fortfarande fullt med folk utanför och vi lugnade ner oss, iaf så lugnade jag mig lite grann.. när vi väl hittat våra platser (som btw var BRA!) så satte vi oss ner och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade och väntade...................
tills tadadaaaam, BEYONCÉS ENTRE!!!!


och efter en sådan låååång väntand tills hon tillslut kom var vi självklart GLADAAA!







det var så jävla UNDERBART KUL och hon är sjukt bra (och ser perfekt ut, säg vem som inte vill se ut som henne!?)
 tack Cajsa och Erik för en underbar måndagskväll-tisdagsmorgon!!
//SAAABZ

whatadgjk!

min hund sitter på mina ben som precis sprungit 10 km ( i springtime, sprang på typ 49min (satsade på under 50min så är nöjd!! :D) ,  mina ben är sjukt trötta, hela jag är sjukt trött..skulle kunna sova nu (och då är klockan 20.00)
nu är det bara 2 dagar kvar till BEYONCÉ!!!! som kommer att bli så jävla underbart, iiiiih, LÄNGTAR (partyparty!)
nu ska jag chilla vidare
//SABZ

rap chop

tack calle, den var ju inte lagom beroendeframkallande

annars mår jag bra
/Sabz

panikartat

vaknade stillsamt runt halv åtta, skönt och lungt och hade gott om tid tills jag skulle köra sisådär 3H.. då upptäcker jag att jag inte har någon sportB:H som inte ligger i tvätten, PANIK. fort så tvättar jag den för hand i vasken, puh då var det lungt.. duschar och ska välja kläder, PANIK ingen aning om vad jag skulle ha på mig, pga att vädret skiftade imellan att regna och vara strålande sol på 30min, tur som det var hittade jag något tillslut.. 30min innan jag ska köra börjar jag packa ihop mina saker, PANIK när jag upptäcker att sportB:Hn fortfarande är blöt, fort in i torktumlaren i 10min. nu måtte den vara torr tänkte jag, ikke. men jag fick glatt packa ner den ändå. i precis lagom tid går jag ut ur huset sjukt taggad på att köra lungt och fint till morfar med moppen. IKKE!! PANIK när jag får bensinstopp typ halvvägs... leder moppen en bit men är sen tvungen att ställa den och låsa för att sedan springa till tåget så att jag inte missar det, puh TRÖTT och äckligt svettig sitter jag sen brevid Cajsa på tåget 11.00 jag hann, trots min jobbiga moppe.. BLÄ
nej, men sen var vi malmö och tittade i affärer och åt god kinabuffe, MUMS! jag handlade en mycket fin vitklänning på indiska. sen kom Nils och joinade för att vi skulle ta bussen ut till Malmö stadium där jag skulle springa vårruset, 5km.
23 minuter efter start sprang jag in i mål, nöjd och lite trött men inte så trött att jag kunde dö (jag säger bara springtime förra året...) lite mat i kroppen och sedan buss och tågresa hem.
jag ska även passa på att tacka NILS OCH CAJSA för deras magiska stöd, det var bara pga dom (och chips) som jag sprang så fort som jag sprang, tacktacktacktacktack.. :D
//SABZ

maj ljuvliga maj!

Maj startade med en underbar dag i bjuv hos sebastian där vi solade, jag somnade, jag vann i boule, vi var ute och han lärde mig spela lite gitarr (!)
och sedan fortsatte den med en heldag i hbg, först på lill-ängen (jag, sebbe, hannah, julia, rebecka, erik, [ida, anton och david ifrån hannahs klass], sofie och Cajsa kom förbi nån minut) med fotbollspel, sol, glass och prat.. sen gick jag och sebastian och åt pizza på BOMB för att sedan dra vidare till viskängen (jag, cajsa, sebbe, jocke och calle) där vi grillade marschmalfkajl, pratade, och pojkarna eldade sig själva (civiliserat-nej, kul-ja)
och idag har jag pluggat och gjort klart allt inför hemtentan på tisdag i kriminologi, och läst lite kemi som jag redan kan..
//Saaaaaaaabz


RSS 2.0