Wake me up before you go-go

Freedagen började med tandläkarbesök och min tandläkare är fruktansvärt trevlig, och han ser bra ut. också har jag fått reda på att jag inte hinner träna imorn vilket innebär att jag inte får träffa Calle, vilket jag strongt sett framemot, buhu. ska tävla imorn, det kanske går bra har inte ridit Siccan sen i Tisdes, och det kanske kommer nån och provar henne och vi ska få hem Cingoalla, detta kommer bli en värdelös helg.

Sabina

läskigt

läskigt

och detta verkar ju just stämma för tillfället.

tröstätning,

jag har börjat tröstäta, det är tragiskt. jag mår inte så bra, jag har ett sug efter att få stilla mina tankar och för att få kärlek från en viss människa - får inte det och tröstäter ist. senast idag tröståt jag en muffins, det stillade mina tankar på dig, för under tiden jag åt muffinsen typ sådär tjugominuter, så tänkte jag på hur äcklig muffinsen var, det var den verkligen, hur torr också funderade jag på varför jag köpte muffinsen överhuvudtaget med tanke på att jag inte var ett dugg hungrig och inte ett dugg sugen på muffins, fast jag tänkte ju inte på dig iaf, det var väl ganska skönt att slippa för en tid. fast jag vill inte tröstäta, det är dels inte nyttigt och det gör ju inte direkt att det blir bättre på fronten om dig om mig, fan.

Sabina!

blåsigt !


image47
Idag var det rejält blåsigt, nästan så att man blåste bort som Nasse också ska Nalle Puh rädda han också råkar han få upp Nasses tråd så han får av sig hela sin rosa dress och alla är helt förtvivlna, det är gulligt och så blåsigt var det.

fan, fan, fan och åter fan !
idag hade jag exakt det modet som behövdes, jag visste typ vad jag skulle säga och jag var på rätt humör och han såg glad ut, tror ni inte då att nån jävel ska berätta för honom att Nils får skjus till Rydebäck, du ska inte hänga på han?. fan. nu börjar jag snart tro att det inte är meningen att vi ska prata om det, fan



S
abina

I promise

idag har det varit en vanlig dag i skolan, och jag har sett Calle och längtat efter Calle. också har jag ätit och sånt också har jag varit på bokrea, wihi, och där inhandlade jag tre nya böcker mkt lyckat, mkt lyckat ! också har jag tränat och mina fucking benhinnor gjorde ont när jag red, och det brukar de verkligen inte, aja. jag överlever. fryser också btw, det är typ 17 grader här, mysigt.

Sabina

om tvåhundra år från nu

då kanske jag kan få som jag vill, då kanske allt är som det ska, då sitter jag i nangijala eller nangilima och allt är lyckligt, då kommer du och vi har det lyckligt, jag får väl luta mig tillbaka och vänta och vänta och vänta, det löser sig.

nu ska jag ut och skala fingrarna, potatis

Sabina

dagens

skolan idag, det var väl roligt och jag var helt upp-speedad jag vet inte varför men det var så. och det var väl hyfsat roligt dåva, senare bjöd jag in mig själv till Ullis för att glo på bröderna lejonhjärta älskar den filmen eller vad. vi lagade även ganska hyfsat mkt gratis-pasta sen saw-maraton kvällen, det var faktiskt mkt gott trots att det var fullkorn, sen hängde Ullis med mig på träning och hon tränade även själver, mkt duktigt. och nu sitter jag bara här och väntar på att jag ska röra mig mot sängen och sömn, precis ätit pannkakor :D

Sabina!

have sex with me now.

please, och jag ljuger inte.

precis glottat på American Pie, naked mile. så jävla bra, jag älskar det XD

Sabina

let me dance for you.

precis glottat på bring it on, all or nothing och den var gryymt bra, verkligen sevärd x100000 & jag blev såå jävla sugen på att dansa, bara dansa och dansa och dansa och dansa och dansa, let me dance for you.

nu tänkte jag gå ut och se om jag kan fånga solnedgången,

Sabina

give me, give me.

precis glottat på Linas kvällsbok, den var bra. den var precis så som jag vill att filmer ska vara. och innan det glodde jag ju på the pacifer och oj vad Vin diesel är snygg. och nu är det bara en dag kvar på lovet, en tråååkig sööndag, en söndag då jag bara ska sitta hemma och längta efter måndagens träning och gud vad jag saknar filmkväll och liknande vi( = Calle, jag, Ida & Matilda ) höll på med innan, det får jag skriva högt upp på min planering.
image46


Sabina.

morrn morrn !

idag var det upp tidigt för att dra till hbg och träna, tåget var då inställt så jag fick skjuts istället, menmen det var upp lika tidigt trots det ;), och väl där var det kaaalllt ! också blev det träning, vääldigt lugnt och skönt vi var 5 st ;). sen var det gång mot knutan med Calle och Ida och senare hemresa och nu är det alldeles ut och fixa till Siccan för hopptävlingen idag, jag är nervös usch !.

Sabina

feel like dancing when I see this guy.

& du som inte har lust och läsa om mig och åter mig, jag skrev inte det för dig, jag skrev det för mig själv, klaga inte.


jag vet inte vad som har hänt med mig sen jag träffade dig första gången. jag har blivit beroende, jag har blivit negativt påverkad när du är borta från mig, jag har blivit mera känslosam, eller nej det har jag nog inte. jag har bara haft lättare för gråt på nåt vis, fast det är nog inte pga av dig det är nog pga alla människor som är lyckliga som jag har omkring mig nu, alla som har någon speciell, någon som de kan till 200 % lita på. det har fått mig att inse att jag orkar eller rättare sagt klarar inte av detta ensam, jag har inte pratat om det jag har inte visat mina känslor för någon sen mormor försvann, okej jag visade inte mina känslor för henne iheller, men det blev ett stort tomrum och det känns som att jag vill prata om henne, få henne att leva vidare, jag vill prata och prata och prata om henne och döden. det har jag inte fått gjort, och jag klarar inte av det, jag känner mig ensam och instängd, det är då allt det gamla kommer tillbaka, som känslan när allt det onda försvann, jag kan inte sluta tänka på den och döden, döden döden döden, jag är inte rädd för döden längre, jag vet inte om man kan kalla det att jag har blivit starkare eller att jag har blivit svagare.  jag har så mycket jag vill berätta, så mycket jag vill veta, så mycket jag vill prata om men ingen som lyssnar, ingen som ger bra svar, ingen som vill prata med mig om det. jag vill prata om döden, döden och åter döden. jag vill veta allt om döden.


Sabina


gomorrn

idag har jag ääntligen fått ha sovmorgon, eller ja tills mamma och ringde och väckte mig två ;'). så då fick jag stiga upp och masa mig till morfar, 4 km bort, för att hämta min moppe. jag spraang och nu är jag riktigt stolt över mig själv, för det var knappt jobbigt :O, iaf. jag har tränat idag, sen ska jag mocka och rida också fast först ska jag minsann och da ha mat !

Sabina

äntligen !

nu har jag suttit och pillat ihopa en ny vacker design på min blogg, och förhoppningsvis kommer jag att ha kvar den lääänge ;), jag har även målat vackert (eller ritat) och dreglat över snyggingen Cristiano Ronaldo !

image44        image45

Sabina

hääärliigt

igår var det dags för Frida och Ullis och få en dag på lannet, och det var mkt lyckat (: Ullis red och inte frida, hon var rädd XD. iaf sen sjöng vi singstar och jag vet att jag suger, grovt ! och jag lagade snabbmakaroner och färdiga köttbullar, mkt gott må jag tillägga. senare var det träning som gällde och Ullis följde med vilket var vääldigt trevligt, och Calle är grymt-snygg som vanligt, sen drog vi hem till Ullis där hon lärde mig spela piano, YEAJ !, så nu kan jag spela du kära lille snickerbo och jag briljerar :), senare såg vi på mean girls och sedan somnade vi.

Idag har ullis, frida, jag och Emil varit på väla och det var mkt trevligt. jag och ullis satte lite färg på Emils tillvaro så det står 1-0 till mig och ullis i vår kamp för färg ;). och jag handlade själv en tröja och ett halsband. sen gick vi till Frida där jag var tvungen att briljera med mitt pianospel och för att sedan sjunga singstar, och jag suger hårt, men det är roligt :D


Sabina

singstar beauty queen

var tvungen attgå upp tidigt imorse, buhu. jag skulle till lund för att laga tandställningen, fast när jag väl kom in efter att ha suttit i lund en timme typ innan jag skulle dit så sa tandläkaren att det var okej att den satt så, så då blev jag less.. menmen, där var btw en snygging på tåget hem. också var det ris a la malta hos morfar senare moppe körning hem, sen har jag och syrran lirat singstar heela dagen. och ajg har lärt mig sticka, så jag stickar en halsduk för fulla muggar XD. iaf ska jag träna ikväll och ullis och frida kommer imorn, så ingen sovmorn då heller :(

Sabina

en sportig start på ett sportigt lov.

idag har jag varit i hbg typ hela dagen vilket har varit mkt trevligt, först så badade/simmade (simmade faktiskt 37längder, 25 m. mkt stolt) jag simmade med Julia, Elin och Hannah, trevligt trevligt (: sen bar det av till hannah där det blev havregrynsgröt och macka med bestik, sen drog vi över till julia (snett över gatan) där julia och elin hade bakat scones så vi fick hugga in, och de var mkt gooda. sen stack hannah till sin träning och jag och julia följde elin till bussen för att sedan starta vandringen mot IH och friidrottsträningen, vilken var mkt trevlig och jag fick dåva beröm för att det såg mkt bättre ut än förut, så jag är glad. ( vi sprang 100x8, vila, 100x8 ) sen stötte jag kula och kom fram till att jag är inte vidare bra på det. sen var det vandring hemmåt och jag var lycklig och glad för att Calle var vääääldigt trevlig mot mig idag, eller iaf det kändes bra att vara nära han. sen har jag också varit ute och luftat moppen, och den kör på som vanligt, snabbt och fint (:
& nu är jag hungrig, så mat väntar.
& imorn ska jag till lund för att tandläkaren ska laga min tandställning klockan 09.15, så ingen sovmorn.

Sabina

sportlov

Tjeena, gomorron och allt det där.
nu är jag snart på väg mot hbg för att baada eller simma med Hannah och Julia, vilket ska bli mycket trevligt. och sen ska jag tränaa och jag måste köpa present till min moder också, det fixar sig. jag ska ha en trevlig dag ;)

Sabina

jag är fan så mycket sämre än alla andra.

och det stämmer tusen gånger om,
det är inte så att jag är sämre på att göra något utan att jag mår sämre och ser sämre ut och beter mig sämre är helt allmänt sämre än alla andra. också är jag grymt bra på att göra andra människor irreterade på mig, vilket jag själv inte tycker är en bra egenskap, menmen jag kan inte göra något åt det mer än att be någon skjuta mig tre gånger om, då blir ni åtminstonde av med mig.

insättes

och idag har vi kalas för min moder som fyller år imon, och jag har kommit på att jag inte köpt nått till henne :O, fast jag ska ju träna imon så jag får in om en affär och köpa nått,
nu blir jag hämtad av linnea och beordrard att gå och fika.

pussar
Sabina

livet leker, eller inte

sant, sant och åter sant.

äta glasstårta :)

wehj

för tillfället sitter jag på seveneleven, nån trevlig dansk hade tid kvar och lät mig få den, mycket snällt. jag har också ätit en mycket god kanelbulle. och jag väntar på ett tåg som ska avgå 16.34 mot ängelholm där jag ska umgås med Ida och Fredrik och kanske nån annan hela kvällen, vi ska äta tacos och göra trevliga saker, det ska säkerligen bli roligt ! och jag har även rivit upp en maska på mina leggins/stumpbyxor vilket resulterar i att de snart går i sönder vilket i ett senare skede resulterar i att jag kommer frysa ihjäl, tänkl det var -3 grader imorse, i kvälle komem rdet nog också vara -3 grader och då ska jag stå utomhus :O, usch usch ! .
imorgon bitti ska jag träna, det ska bli kul, och nu är det sportlov :), och mina trevliga vänner ska hälsa på mig ute på lannet på onsda och på torsda ska vi till väla med Emil och handla byxor med han, trevligt trevligt !
vad får man om man korsar en cykel och taggtråd ?
punktering
så lågt ligger min humor för tillfället, och jag är grymt trött och seg men hoppas på att bli extrem-peppad och glad ikväll. fredrik snackar sjukt mycket så det lär jag väl gå i gång på, hoppas jag.
fast eftersom att det är sportlov är jag sugen på att göra nått roligt, nått mer än att umgås med Ullis och Frida och Emil, jag vill umgås med andra folk, fast typ det är jääätte många som åker iväg och åker skidor vilket är fruktansvärt orättvist eftersom jag också vill åka skidor !, FUSK ! men iaf, jag vill hitta nån rolig påg och umgås med, XD nån som vill umgås med mig ? (A)

Sabina !

som alla andra.

där fanns pojkar som jag trodde var annorlunda än andra pojkar, den uppfattningen har jag inte längre. 
denna vecka har varit full av överraskningar från alla håll och kanter, fast mest dåliga. under veckans gång känns det som om jag har växt in i mig själv på nått vis, förståt hur jag är igentligen..
det började med ett nederlag, och jag förstod att kärlek var inte alltid lycklig kärlek.
sedan kom ett annat nederlag, och jag förstod att jag måste växa upp, sluta vara "fjortis", sluta bli nerdragen av ullis.
sen sjönk alla mina förhoppningar om att killar kan vara annorlunda till noll.
och jag har förståt hur mycket en människa kan betyda utan att det märks,
och att de man tror man kan lita på kan svika en i sista stund.
en hård vecka, men det kommer ut en ännu hårdare Sabina.

Sabina

mormor jag saknar dig enormt <3

bada, känna smärta, säga hej då.

jag känner inte för morgondagen, det är helt okej att det är alla hjärtans dag, det är värre att jag bara minns mormor mormor mormor mormor mormor och mormor, jag minns exakt vad som hände, exakt hur jag kände, exakt hur tomt det blev, exakt  hur tyst det blev, exakt hur mycket tårar som kom, exakt hur mycket jag älskar henne, exakt hur arg jag blev när hon försvann. imorgon vet jag inte vad som kommer hända, det har gått ett år, ett helt jävla år, det är helt otroligt. att jag klarat det, fast det har varit svårt.. jag har gråtit många tårar för henne, hon är värd det, hon var och kommer alltid vara den bästa jag vet, den jag minns mest av,
mormor <3. det finns ingen bättre än dig,



Vi samlades, vi grät, vi sa att vi älskade dig,
det räckte inte,
döden hämtade dig, sa att det var din tur att bestiga stegen till molnen,
vi ville ha kvar dig, vi ville att du skulle kämpa
du hade inte kraften, den hade cancern redan tagit,
FANFANFANFAN
du var så jävla frisk, du log, du var glad och lycklig
det hjälpte inte,
du var på tur, de visste att du skulle kämpa så de var tvungna att stoppa in cancer i dig,
vi var tvugna att släppa taget, tvungna och låta dig fly.
mormor du anar inte hur mycket jag saknar dig,
ett år har gått och jag tror fortfarande att du ska komma tillbaka, det kommer jag göra länge.
god natt och sov gott mormor, jag saknar dig nått otroligt !



en gråtandes
Sabina

funghi

ni vet den dära inombords-explosion mega pirret jag sa innan, den är härlig.. så kändes det förresten på träningen igår också, när jag såg Calle, den känslan är speciell, helt underbar. det känns som hjärtat ska expoldera och allt annat vibrerar, man får en stor fet mysig klump i magen. jag vill känna alltid, forever.

Sabina

en hård landning

igår svarade calle, ett kryptiskt svar. jag blev arg/besviken fast mest på mig själv.. och jag är visst inte så bra på att gömma det med tanke på att typ alla på friidrotten "Sabina, vad ledsen du ser ut" , anting är jag alltid överdrivet glad på träningarna eller så är jag allmänt dålig på att gömma att jag är arg på mig själv.. menmen det var gårdagen, fast idag var det inte så mycket bättre.. fick värsta explosionsartade känslan när jag såg Calle på slutet av dagen sitta vid skåpen, hjärtat slog volter och jag blev knäsvag, det var en sjukt härlig känsla.. den vill jag känna igen, igen och igen och igen och igen och igen. fast nu ska jag ut och äta lasangette som jag själv minsann och da har lagat :)


Sabina.


Ligga på ett spår, känna vibrationer, säga hej då.

ett steg ut i verkligheten

jag vågade, se jag vågade,

ett sms landade för inte så länge sedan hos Calle, ett sms JAG skickat, amazing.

Sabina

lullaby-brandur

"det var egentligen meningen att brandur skulle bli brandman, inte för hans namn utan för att han har släkt på färöarna"
XD

provat bil idag, eller det kanske jag redan meddelat, iaf en x-trail och jag blev såå jävla sugen på att övningsköra så jag måste fixa handledarkurs mög, omedelbart bums.  hon som provade sicca-galning var duktig det gick super och hon blir förhoppningsvis såld ! och jag är färdig med engelskan och svenskan, whihi ! så nu kan jag slappa i tvåhundra år, kanske ska glo på film ikväll, hum. men jag är toanödig, illailla. så jag pratar med emil, det är skojj man får reda på en massa saker som ullis, frida och emil snackar om när jag är onårbar, typ alltid


?MILIΩ säger:

ja men det e inte så svårt att tänka sig er två göra det

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga. säger:

jasså, varför inte

?MILIΩ säger:

jag vet inte

?MILIΩ säger:

Ulrika säger också att ni e som gjorda för varann

?MILIΩ säger:

vi kan redan se er ihopa

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga. säger:

ni är värre än mig

?MILIΩ säger:

men ni e för blyga båda två

?MILIΩ säger:

ja kanske det

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga. säger:

och varför pratar ni om mig och calle,

?MILIΩ säger:

det gö vi ju när du e med

?MILIΩ säger:

lyssnar du aldrig

?MILIΩ säger:

???

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga. säger:

nej,

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga. säger:

närni nämner calle så tänker jag på han och då lyssnar jag inet

En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga. säger:

sorry

?MILIΩ säger:

haha


måste rusa till toan,
Sabina

och du, sofia, lycka till med keh.


skåneland !

nu är det såhär då va att jag inte har ro och sätta mig ner och skriva här, för att det tar alltid så lång tid, jag ska alltid skriva så mycket så på senare tid har jag sammanfattat allt lite snabbt på bdb (http://iglis.bilddagboken.se) ifall ni har lust och dåva läsa, men iaf.. igår blev jag tvåa med sicca-galning det gick hyfsat det hade kunnat gå så mkt bättre om hon hade varit snäll, vilket hon då inte är. och idag ska nån komma och glo på henne om typ tio minuter för att vara exakt, faktiskt lite spännande för att om de köper henne och allt går som det ska med dacke affären köper vi snart rhamette till mig :D, då blir jag lycklig, ja, så ligger det minsann oh da till. och igår var det melodifestivalen och christer sjögren gick vidare, HAHAHA !, och björn gustavsson äger som vanligt (:  och nu kom jag på vad jag måste göra idag, jag måste göra engelska :O, och svenska bokredovisning, illaillailla. och vetni igår städade jag :) det var minsann på tiden, hihi.

jag är galen i dig,
Sabina

snark

igår var ingen vanlig dag, igår gick jag och la mig klockan 19.00. och idag var jag sååå jävla trött, ganska konstigt men faktiskt sant. gått runt som nån sömngångare och bara liksom hängt med, tittat på cj också, eller bara en gång ;/, elakt men tyvärr sant..  menmen, jag överlever kanske. fast jag kommer inte se han imorn, jag ska tävla och inte träna, buhu ! det är mkt elakt, men jag tänkte dåva briljera med tjockis sicca-galning, (vilket jag förmodligen kanske lyckas med), också idag hade jag och ullis ett intressant ämne uppe; vad kommer efter få, färre, vad ? det är ju inte direkt färrst, det funkar inte också blev vi arga för att vi inte kom på det ! uschusch.. men nu måste jag kanske rusa ut och äta, du vet jag ska ju bygga otrevliga dressyrstaket och sopa ridhus väggar + läktare, inte så trevligt. menmen ska äta köttfärs limpa, mkt goottt :D men kanske hör av mig senare, :)

Sabina.

gomorrn

nu sitter jag här och fasar över vad som ska hända om drygt 45 min, ihi ! 
min tandställning på överkäken ska in, ihi !
och senare ska jag självfallet träna :D

Sabina

rubriken är svårast !

jag kom och tänka på idag när vi hade håla och jag och ullis underhöll alla med skönsång, vi sjöng då vill ha dig-drömhus. också slog det mig, fan det är såhär jag känner, typ :|
ja, här var det då of course meningen att låttexten skulle vara, men datorn strejkar.. illailla !

imorn får jag min tandställning, säg hejdå sabinas leende på ett tag (typ 2 år)

Sabina

buhää

jag vill gråta, gråta floder,
gråta floder över oss,
över dig och mig,

jag vill gråta floder över mig själv,
mig och mitt obefintliga självförtroende

jag vill lägga mig framför ett tåg
och bli räddad av dig,
snälla kom och hjälp mig.



Carl-Johan, Calle, du är så fucking underbar, ÅH! ge mig dig,


ge mig, ge mig !

ett stort fett ton självförtroende, som saknades grymt idag ! riktigt grymt.

stannade kvar och snackade med jini, sofia och ullis efter skolan idag, det var härligt. och jag måste, jag skulle, va fan håller jag på med :O, idag skulle jag berätta, jag måste, jag står inte ut, han är underbar på alla sätt och vis.  jag kan igentligen skriva hans namn, men det känns fel. jag har skrivit det typ tvåhundramiljoner gånger, och det är typ fem pers som läser och de vet säkert redan vem han är ändå, usch alla vet allt om mina känslor för han, alla utom han, eller vet han, jag vet inte och jag kan ju inte direkt fråga:  du, vet du hur jag känner för dig ? nejnejnej, det funkar inte. men måste ta tag i mitt liv, våga våga våga våga ! 

& jag längtar till Rhodos, det kommer vara så nära och så långt borta på samma gång, hääärligt.


Sabina

pojk-teori

nu har jag kommit fram till en mycket bra teori, enligt mig själv. eller jag komm på den i lördags morse, menmen..
såhär är det; flickor gillar pojkar, pojkar gillar flickor (eller iaf vissa funkar såhär), och nu har jag även kommit fram till att pojkar vill ha det som flickor vill ha, fast bakvänt eller nått.


(flickor, detta stämmer på mig. & pojkar, låt mig veta om teorin stämmer.)
exempel 1:
flickor: en pojke har vit-skjorta, blöt, genomskinlig, går emot dig, för dig är han oemotståndlig. i det ögonblicket kan han få dig att göra precis vad som helst, han trollbinder dig.
pojkar: en flicka har vit-tröja, blöt, genomskinlig, går emot dig, för dig är hon oemotståndlig. i det ögonlicket kan hon få dig att göra precis vad som helst, hon trollbinder dig.
se, det är precis lika dant, stämmer det?
exempel 2:
flickor:   en pojke tittar på dig, han är varm, han är het, han tar eller snarare sliter upp sin tröja, slänger den på dig, du står som en fjönt och bara glor, han är fantastisk, det lyser om honom, du kan typ anfalla han och sen göra vad som helst, du är på.
pojkar: en flicka tittar på dig, hon är varm, hon är het, hon tar eller snarare sliter upp sin tröja, slänger den på dig, du står som en fjönt och bara glor, hon är fantastisk, det lyser om henne, du kan typ anfalla hon och sen göra vad som helst, du är på.
är det verkligen såhär det fungerar, gör det det vet jag vad jag ska göra.
annars pojkar, berätta vad ni tycker att flickor ska göra,


Sabina

jamenvisst

vaknat av tystnaden i huset och nu sitter jag här och luktar svett. satt precis och tänkte på vad jag skulle klarat mig på om jag bodde själv i en lägenhet, alltså matväg då. jag hade behövt havregryn, frys-pizzor, frys-lasange, nudlar och burk-mat typ chiliconcarne och ris det hade jag klarat mig på, en ganska bra bit faktiskt. nog om onödiga saker, min tand gör ganska ont (vänster vampyr-tand), och på onsdag ska jag få tandställningen, och jag längtar konstigt nog.

Sabina

russin,

idag tränade jag imorse, det var väl ganska jobbigt XD, och jag som är besatt blir ju överlycklig när man kan studera en människa vilket jag också gjorde och of course blir jag desto lyckligare när han är sååå het speciellt i sina byxor, jag håller på att dö av hjärtklappning, det är nästan läskigt. men sen var jag tvungen och sticka så idag var inte dagen det skulle ske, på måndag kanske vi får se. men iallafall stack för att jag skulle iväg och tävla dressyr med tjockis-sicca, och det gick faktiskt mycket lyckat 67,3% tror jag och en tredje-plats, :) . också när jag väl var hemma var det dags att läsa Harry Potter och dödsrelikerna igen, vilket jag kan erkänna att jag längtat efter, efter ett antal timmar var den utläst och den var så jävla bra så det är sjukt, helt underbar. jag kan starkt rekomendera den till allt och alla ! sen var det dags att titta på göta kanal 2, hihi jag älskar filmen och kanot-gubben äger såå jävla mkt X) ja, det var väl dagen fast sen i ikväll-natt kanske det händer en massa trevligt, jag får väl försöka hålla er uppdaterade ;), ha det så bra, så länge !

Sabina

P.S Calle om du nu läser detta vill jag bara säga, du är underbar. D.S

d'aide !

idag var jag allmänt less på mig själv för att jag aldrig gör nått rätt, för att jag är så jävla feg ! ge mig självförtroende ett stort fett jävla självförtroende !  och för den delen av att jag aldrig gör nått rätt kanske de inte är så klokt att jag inte kan hålla snattran när det gäller mina egna problem, just för tillfället är det allmänt känt vem jag gillar, okej jag har väl skrivit det ganska tydligt här men jag menar inte ens nästan en av alla de jag sagt det till vet om att jag ens har en blogg, det är sjukt vad jag kan snacka om onödiga saker till onödiga personer ! och ullis gör inte saken bättre, hon använder minsann bakvänd psykologi så jag ska berätta för alla, minst sagt elakt ! :@
men jag får väl klara mig som alltid,

för att nu snabbt byta samtalsämne som vi flickor är allmänt bra på, Emil fick reda på idag vad jag har gjort för ont mot mig själv, han kan man säga blev minst sagt förvånad.. vi hade nått samtal om att inte så många vågar hoppa framför ett tåg och vi kommer in på det och jag utbrister, ni kan inte förstå hur jävla skönt det är, allt blir tyst, stilla, skönt, det pirrar allt bara blir bra, och emil undrar om jag gjort det jag svarar lungt ja men jag kunde inte hålla masken när jag såg hans ansikts-uttryck, jag log med hela huvudet, jag visste att han inte kunde tänka att jag kunde göra något sådant, han trodde nog inte mig med tanke på att jag skrattade, det var grymt av mig och skratta men va fan ska man göra när det inte går att stoppa, ingenting.så det blev som det blev.

Sabina

RSS 2.0