:D

jag ska sova nu, imorgon ska jag upp fyra för att sedan dra till hbg för att sedan åka till RHODOS !

Greta har skadat ballarna, på hoven, och har blivit sydd

Sabina !

sommar ?

idag har jag upplevt en sommar-doft.
den var härlig,
det är när man kommer in i morfars bil efter att den stås i solsken så att där är typ 30greader varmt där inne, då luktar det sommar.

fast julgranen på gårdsplanen förstör sommar känslorna lite

Sabina

förvånad!

satt på MAX och käkade (fruktansvärt ovanligt) med Mårran, trevligt som vanligt.
Och fråga mig inte hur, men iaf komm vi in på hur jag skulle ragga och han kom fram till att bara jag hade urringning, sa att jag var kåt eller frågade en kille om han ville ha sex med mig så skulle mitt problem vara löst (Mårris har inte riktigt förståt att jag vill ha en jag kan dela resten av mitt liv med, inte nån jag bara har sex med - och sen har ju jag och Mårran olika tankar om sex, han tycker att det är något man kan göra med vem som helst (i stort sett) och jag tycker att det måste vara speciellt) det första jag gjorde var att utbrista: OFTA !, och tydligen var det sant, eller halvt iaf.. eller först sa ju Mårran att ofta DU behöver ragga, du har fan 20 kåta killar. jag blev förvånad minst sagt och använde uttrycket OFTA flitigt. tydligen var killarna i klassen såpass kåta att de hade kunnat ha sex med mig - varenda kotte. (mårran visste, de hade pratat om det ?!)
.. jag vet inte riktigt vad jag tror ..

jag är gillar en kille,
mer än han vet
mer än du vet
mer än jag vet.

han luktar fantastiskt också

Sabina

Salut !

Min favoritmat: Kålpudding, potatis och brun sås
Min skostorlek: 39
Min favoritsysselsättning: Ta på folk
Min drog: Träna
Mitt favoritgodis: Russin
Min värsta egenskap: Ramlar i stort sett alltid när jag cyklar

ATHSJO

jag får snart nervösasammanbrott utav mina solprickar, de kliar !  och mycket bättre blev det inte av att jag satt i hamnen typ 2h och solade. hmpf, fast positivt är att jag slipper dem på Rhodos ! :D är laddad till tusen.

och enligt Nils är jag kär i en som heter Per är 33 år gammal, bodybuilder har fyra barn (lisa, ida, ...) och tränar på activerum. hpmf, ABSOLUT INTE SANT

Sabina !

Suecia

idag har jag bränt mig på bröstet, det har varit väldigt soligt så jag har även blivit lite brunare på magen :D
men jag har somsagt fått solprickar på bröstet och det kliar !
sen är jag fortfarande förkyld och har tillfällig huvudvärk
mitt rum ser ut som en bomb slått ner
och jag är typ nervös inför Rhodos, det är en vecka kvar !
igår inhandlade jag kläder, eller mamma gjorde till mig
och idag har jag inhandlat två snygga shorts!
har inte tränat, så det har varit lite trögt men jag lever !

Sabina

krokodiler är glupska djur, det har jag lärt mig

"jaa, jag har då aldrig varit sur.
det är mest vuxna som är sura"

en unge i bolibompa

nycklen till allt

jag har precis kommit på varför jag är så bra på att le och varför jag är bra på "plankan".

jag är bra på att le, även när jag är ledsen eller arg ler jag, för att alltid innan dressyrtävlingar (häst) när man var mindre så sa mamma alltid : också ler vi inför domaren ! , och log gjorde man hur sur eller ledsen eller arg man än var på hästen log man allt vad man kunde, speciellt när man var klar då slog man ut i det bredaste leendet man hade - annars blev mamma arg - oavsett hur man mådde, och det har visat sig vara en bra träning till nu, för hur jag än mår kan jag alltid tvinga fram ett trovärdigt leende på läpparna, så tack mamma för ditt eviga tjat och min rädsla för att du inte skulle vara stolt över mig - som du aldrig är -

jag är bra på "plankan" för att jag har upptäckt att när man rider använder man samma muskler som man använder när man kör "plankan", ganska praktiskt !

imorgon har vi Beep-test, jag vill klara MVG-gränsen, får försöka hålla ut typ två eller tre omgångar till denna gången,


Sabina

patetisk

på bussen satte sig en äldre dam sig framför mig, fin i håret och allt, hon stank cigarettrök och jag höll på att spy.

har även kommit på hur patetisk jag är, efter mitt "prat" med Erik i lördags förstod jag att jag har det ganska bra, tänk på alla som svälter, dör utav hiv, osv.. jag är bara en i mängden som har kärleks och kompis problem. jag borde leva upp alltid som jag gör på friidrotten, förtillfället är friidrottarna mitt liv eller min glädje snarare och mitt liv är ju glädje så, ja friidrottarna är mitt liv.

jag säger bara:
kanot-killen i göta kanal
cykel-mannen i Sunes sommar
allt allt allt allt jag älskar att skratta !

& jag är tråkig

det finns nog ingen tråkigare människa än mig, alla borde tycka att jag är för dålig för att kasta sten, jag mår illa.

hade nationellt prov muntliga engelska idag, jag vet inte vad jag sa; att hela min värld är full av gräs, fåglar och lugn och ro. det vore ju roligt om det hade varit så, eller inte.

hade även naturkunskapsprov som var grymt mycket enklare än väntat vilket var mycket bra, jag måste nästintill ha MVG..

imorgon kommer att bli en spännande dag, en del av mitt horoskop:

Kärlek
Du bör inte vänta längre med att visa de känslor som du hyser för en viss person. Låt dig inte påverkas av andra i det här fallet.

jag mår ännu mer illa, får en klump i magen vet igentligen inte varför vad har jag igentligen att förlora, jag måste ta tag i mitt liv, mitt liv är tråkigt.


åh, nån som vill hålla mig sällskap i helgen kanske, ska vara själv hemma lörd-sönd, passa djuren och sådant tråkigt kommer säkert sitta och frysa ihjäl, jag kan inte elda och utan eld är det typ 15 grader, om ens det, brugh! jag får ta på mig massa filtar och tycka synd om mig själv.

Sabina

se vad jag är,

tänkte skriva vad jag tror på och inte tror på för att jag tror att man kan utläsa mycket om hur en människa tänker då och hur man tänker bygger ju upp hur man beter sig och hur man är, hela ens personlighet tror jag återspeglas i vad man tror på precis som nån annan tror att man kan se hur en människa är på klädstilen.


jag tror inte på gud för att hur omänsklig man kan tro att han än är,  så har ingen sett honom, ingen pratat med honom öga mot öga, och inte ens en omänsklig varelse kan skapa en hel värld och sen krävs det mer än sex dagar att skapa något sådant fantastiskt som liv.

jag tror på ödet för att jag tror att allt liv är förutbestämt men sen kan man påverka ödet med olika handlingar så ödet finns liksom där för att stötta upp på nått vis, men ändrar man något ändrar ödet sin utveckling; ödet är något som är förutbestämt men lätt att ändra.

jag tror på kärlek vid första ögonkastet  för att det första intrycket är viktigast och känner man att det vibrerar eller att man fattar tycke för någon och det kan lätt leda till kärlek,
men inte på att förälskelser svalnar för att har man väl blivit förälskad varar det förevigt, och jag vet att det händer alla att man är förälskad och sen tar det slut och där är det så att man igentligen inte är förälskad man bara letar efter lycka och på första bästa också känns allt bra, men igentligen letar man bara efter något bättre hela tiden så att vara förälskad är när man slutar leta efter något bättre eller något som kan göra en lyckligare.

just förtillfället kommer jag inte på mer, men jag lär återkomma på denna punkten.
Sabina

jag återspeglar min personlighet i min klädstil
-galen

en tid och en evighet

käkade på MAX idag med Mårran och Richard, och vad ska man säga om deras underliga fantasier.. det finns knappt ord för det, otroligt äckligt kanske. de fantiserade att ha Jan-Åke i sexualkunskap och han skulle tydligen använda mig som "visnings exempel" och han gjorde alla möjliga saker - fruktansvärt äckligt ! men vad ska man göra de är killar mitt inne i sex-åldern, det är naturligt.

Sabina

tid i överflöd

image50om man har för mycket tid är det inte mer att göra än
fina vackra hemliga meddelande i tråkig tidnings-text,
 
åh btw Jimmie HAHA, nej men Zimbabwe och allt,
you know I'm messing with the wrong guy !
och är sååå jääätte rädd ;) HAH, skrattretande roligt XD 


Sabina
& Calle är snyggare än vanligt.
                                                   

good luck chuck

är hos stora syster, ska sova här inatt.
vi har precis kollat på good luck chuck, den var rolig :D

Sabina

men jag är glad ändå

tävlade som sagt i kretsen idag, HAHA !, slutsatsen av detta event: jag är sämre med startblock än utan på 60m, och jag är sämre med spikskor än utan på längd. jag och Ida har även satt upp mål vi ska ha klarat av efter sommaren, springa under 9.00 på 60m (med startblock), jag springer idag på 9.80, sen ska vi hoppa längre än 4.00 m i längd, jag hoppar idag 3.50, och vi ska klara dem :D

precis glott på Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko, och det är verkligen min favoritfilm och det är även den enda filmen där jag kan i stort sett ALLA repliker XD, jag älskar den verkligen.


Sabina

Hey, what's new

" Let me tell you about Sweden
Only country where the clouds are interesting
image49Sense of humour's gone astray somewhere
Too much time to think to little to do
Too much time too little to do
'Cos it's all quiet on the Eastern Front "



Caesar's Palace kommer till The Tivoli den 25 April,
det hade varit roligt att gå dit
- jag älskar deras musik

XD

det är nästan synd om mig, eller inte, jag ska vara med i kretsen imorn som är en friidrottstävling och jag vet inte varför jag ställde upp, eller jo alla var tvungna att ställa upp och jag tar det som en sjukt oseriös sak för att jag är sämst, riktigt dålig.. menmen jag lyckas nog, jag träffar friidrottarna iaf ;D

är helt tom och less och nog ganska off hela tiden, är lite i min egna värld där jag är lycklig med en underbar pojke.

Sabina

allt är väl som vanligt, knappast

hha, igår snackade jag med Ulrika på msn, och vi sa att vi skulle vara som vanligt och typp prata och så, HAHA, så misslyckat det är verkligen INTE som vanligt, hon är typ stel eller så är det jag som är stel, jag vet inte. det roliga var att när jag sa att det var bäst att jag hängde med Jini och Sofia så att inte Frida blev piss of på Ulrika också, så frågade hon mig om jag vill vara med Jini och Sofia. som om jag skulle hänga med dom om jag inte hade velat det, då hade jag ju varit med nån annan, dumaste frågan ever.

aja, Calle har klippt sig för den som ville veta.

Och jag är grymt trött, det var en jobbigt träning eller igentligen bara i slutet, kommer nog ha träningsverk i magen imorn, jooobbigt XD
också har jag grammatikprov i engelska, wish me luck

Sabina

åh, äntligen !

varit utan blogg i evigheter, jag har trott att jag skulle gå under och det har jag nästan, också har det hänt ganska mycket helt hemskt. när det äntligen händer någonting så kan jag inte skriva av mig, det är sjukt olyckligt.

iaf så märkte jag i söndags, tror jag att det var, att Ulrika har gett mig samma medicin tillbaka.. hon kunde inte bada förra veckan, för att Frida och Emil skulle hem till henne. det hade varit enklare och säga vi är lite besvikna på dig förtillfället och vill inte att du ska komma, nej ist ljuger hon för mig aja, jag får väl skylla mig själv. och det roliga är att jag får mördarblickar i skolan, HAHAH !, de kan inte ens förmå sig att säga hej på morgonen, HAHAH !
jag själv hänger med Jini och Sofia, det är najs.

Och Calle är charmigt underbar, han hade filmat någonting vilket han själv säger är när han bajsar vilket är ganska äckligt, men sen så liksom bara tanke på att visa den för någon är sjuk, och han visade upp den, jag vet inte, han är bra ändå.

Sabina

RSS 2.0