valborg

talang att få alla rätt på matteprovet, wiho
och pappa fyllde 45 igår så fira honom ikväll, eller typ nu
annars har inte sebastian körtelfeber, lycka
ni får ha det braaaaa
solen är btw underbar!!!!!!
/sabz

Hello!

tomorrow it's np in english the writing part, (that is why I write in english...)
today i'ved been so tierd, even if I got to sleep early (around ten o'clock) yesterday.. butbut I survived, we had a matematictest -it was easy (sinussatsen and cosinussatsen).. And Meri (my teacher in design) told me that my house, that I have created was MVG just now I had to focus on the presentation of it, and an MVG in design was done (wiho!!!).
later a realised that I own 17 kronor til friday when i get my 800 kr (monthmoney).. it's sad
and later it was training, oh gud, it was hot and hard but i maked it. in the end ;D
now I'm going to sleep
/sabz

TWO WEEKS TO BEYONCÈ!!!

Sabz is in the sun

vad ska man säga om helgen mer än att den varit underbar (dock en aning för lite Sebastian..) gårdagens grillning var jag vet inte vad man ska säga, vi skrattade i stort sett hela tiden, alla deltog och alla passade ihopa (första gången pojkvännerna träffade varandra..) vi har blivit mer civiliserade (hehe), nu menar jag vi sitter ner och äter, MYCKET, och sen sjunger vi inte singstar eller spelar tv-spel vi PRATAR med varanndra, vi skojjar, vi spelar kort och bjuder på oss själva. vi grillade marschaka över värmeljus, calle flippade ut lite och tillsist såg det ut som han var rabiesmittad, han brännmärkte mig också (jag var tvungen att bevisa att jag hade rätt-vilket jag hade, mohaha) sen blev vi utslängda runt två och då drog sig cajsa och jag hem till henne och slocknade.. sen var vi tvungna att gå upp tidigt (runt åtta) för att Cajsa skulle tjäna pengar, så jag var hemma redan tio och då pluggade jag lite matte, har prov imorn, och nu solar jag (det är sjukt varmt och skönt!!)
/sabz

trött i kroppen, ni vet träning

igår kväll var det sjukt kul (och det var längesen), jag, Hannah och Cajsa käkade hemmalagad pizza, chillade, grillade marschmalowxxaalsk över värmeljus och spelade kort, eller juste vi skrattade också.. sådant man borde göra oftare!!
Hannah får sms av Carl: "Har du kul?"
jag och Cajsa smesar snabbt Carl:
"klart fan hon har kul! vilken dum fråga!"
"klart fan hon har kul! idiot, jag och Cajsa äger!!"

Carl svarade inte på våra sms, då blev vi lite upprörda (i smyg, så Cajsa var tvungen att käka 4 marschha samtidigt)

idag har jag tränat, utomhus med skivstången, det blåste lite men annars sjukt skönt (och jobbigt)
thomas rymde innan vi hade kört bänkpress, jag körde 40kg. det var tungt, men kul. (okej inte alla fyra gånger, tackochlov)

nu ska jag in i duschen hos hannah,
seee ya
(ikväll är det grillning som gäller!)
/sabz

P.S sebastian ligger i körtelfeber, det är lite mindre trevligt (jag vill inte vara smittad... plz gud var snäll)


LTH

jag kommer lätt gå i lund
kom precis hem ifrån flickor på teknis på LTH (lunds tekniska högskola) och gud vad roligt jag hade, och gud vad kul det verkar och gå där. jag har tillochmed ändrat mina planer
jag ska börja plugga direkt, teknisk matematik också vill jag helst bo i lund, sen ska jag ha så JÄVLA roligt på sittningar, nollningen och efterfester och alla dessa barkväller, så jävla sjukt kul ska jag ha. FY FAN VAD KUL DET SKA BLI! (längtar som en gud)

nu ska jag iväg till cajsa för lite mys med hannah och cajsa
kommer hem på söndag i guess,
seeya
/SABZ

tisdag!

tandläkaren imorse och nu har jag sjukt ont i tänderna, buhu
sen hade jag kemi prov vilket var enkelt
sen höll jag och jini i idrottslektionen vilket gick bra
sen var det dags för krimonologi där vi hade besök utav en kille som var föredetta narkoman och tungt kriminell som var sjutk rolig att lyssna på..
sen stötte jag på Sebastian på knutan så vi (eller snarare jag kanske) åt en brownie och pratade en stund
och sen har jag varit så duktig att jag mockat hela stallet, blandat deras mat och tagit in hästarna..
nu är jag grymt trött och funderar på att gå och lägga mig..
fast jag måste plocka fram sovsäck och sådant till torsdag då jag ska till Lund på flickor på teknis
men vi hörs
/Sabz
(you're my world)

Los Angeles nästa?

vi tog ut skivstången, vikter och ställning
tog av oss våra tröjor (grr)
och körde ett grymt bra skivstångspass dränkta i solen och värmen.
det var HÄRLIGT
och sen chillade vi i konstgräset (Jag, Hannah, Calle och Erik, Gustaf hade redan försvunnit)
sen åkte jag tåget hem och nu har jag solat sen typ kvart över två,
nu ska jag fixa mig till ikväll då jag ska träffa Sebbe


åh, me miss rhodos (and the sun)
/Sabz

fysikupptagen?

skyll på fysiken att jag inte uppdaterat er, (eller kanske inte så mycket)
jag har mest tittat på Greek, pratat med Sebastian och haft lillördag med Cajsa (och sex and the city) än att ha pluggat till fysikprovet jag har imorgonbitti typ halv nio. (vi har prov på två kapitel, jag kan ett och ska lära mig det andra idag, LYCKA TILL!)
nej men nu ska jag pysa till fysiken, faktiskt ärligt.
/sabz

you are killing me softly

skolan börjar igen imorgon, det suger
och idag har Sebastian varit här, hela dagen, det var NAJS (hihi)
nu tror jag att jag måste läsa fysik... (Blä) prov på fredag.
seee yaaa
/Sabz

aouth!

nu har jag lyckats skada i stort sett hela min kära kropp.. jag har bränt mig i solen, på bröstet, på magen, på ryggen, på baksidan av låren och på axlarna.. förhoppningsvis har det lagt sig till imorgon så att jag är sjukt brun istället!! det hade varit sjukt najs.
ifall så har denna dagen gått åt till att tvätta, hänga upp tvätt, jobba, sola, läsa ut eclipse (tredje twilight-boken=SJUKT BRA!), titta på ett avsnitt av 90210 (besatt-18 avsnittet, sjukt bra!!) och fixa så att det finns färg på min tv när jag sammankopplar den med min kära dator, WOHO!! nu är jag bara upprörd över att min hårddisk inte fungerar som den ska det ska vara så typiskt...
menmen
/sabz

nils!!!

titta titta titta titta titta titta titta!!! (riktigt noga!!)
om man tittar (extremt) noga så kan man se att jag har fräknar, kanske inte lika många som Nils, but still fräknar (sen kan det ju vara så att endast för att jag vill ha fräknar något extremt att de bara är en illusion i från min sida, döm mig inte då) FRÄÄÄÄKNAR me like!



NU ÄRE SOMMAR NU ÄRE SOL
NU ÄRE BADBYXOR I POOLEN!

/Sabz
(maybe in looove)

sprängdfylld

dagen har spenderats på uteplatsen i solen,
nu har jag bränt mig mitt på ryggen, eller bränt och bränt jag har blivit röd (brun imorn!!)
sen åkte vi till farfar där jag har blivit i proppad mat, macka och sill, lax och potatis, tårta och sen fick jag TVÅ påskägg med hem, ööööh ÖVERFYLLD! så nu har jag extremt mycket godis, gott
nu ska jag vet inte
har inget mer att skriva iaf XD
/sabz


BEYONCÉ KONSERT 11 MAJ!!!! :D


laserdome

skärtorsdag, då ska man ha skärt på sig, HAHAH
kul? nej tror inte det. vad tänker jag med?
iaf, har varit och shoppoholicat med Cajz idag. det blev en kjol mycket fin, har faktiskt letat efter en sådan ganska länge, nu tror jag att jag ska köpa en body och ha till, trots att bodys ser så obekväma och opraktiska ut.. hum, borde funderas på en stund till.. sen tog vi en GOD hallonsmoothie på waynes och gick mot laserdome där vi väntade på Jocke, Sebastian, Jimmie och Ibbe.. vi gick in och spelade och det gick underbart för mig (hehe) jag blev inte sist sista rundan, vad säger man tredje gången gillt? sen blev det iaf glass på tasty house och där träffade vi ERIK (som jag och Cajsa på beyoncé konsert med, OH YEAH!!) sen följde jag med Sebastian hem till bjuv, scary XD där tittade vi på mirrors (hehe, I'm the scary guy in youre mirror and I'm going to eat you!!) ja, det var en skräckfilm som säkert var läskig om man tittade på hela... sen åkte jag med bussen hem, skööönt och sova
och nu käkar jag chips och ska glo på greek :)
/Sabz

wippo

idag har jag tagit den sista sprutan mot livmoderhalscancer, äntligen. sen åkte jag in till Helsingborg där jag träffade Sebastian, sen gick vi runder och pratade och käkade glass och käkade kebab och gick och satt och pratade och hade det allmänt väldigt mysigt. det var sjukt kul!
me happy
/sabz

sunshine

ligger ute och solar och har gjort det sen tio imorse, (en anledning till att jag älskar min laptop <3)
sen är det träning ikväll, det ska bli kul!!
NU ÄR DET PÅSKLOV, SOFT SOM TUSAN
/Sabz

godmorgon?

eller vänta klockan är sju, på kvällen.. trött, ja tack!? så jobbigt, borde egentligen gå ut och rida, men orkar inte, verkligen inte, hela min kropp protesterar om jag ska göra någonting, den vill bara vila och sova, kanske ska sätta igång med mitt historiearbete om konflikter i världen år 1900, fast jag orkar inte.. imorgon önskar jag att det ska vara rejält med sol, som i lördags, det var en underbar dag, soligt, varmt och roligt. vi grillade ju på kvällen (Cajz, jag, Jocke, Kingfer, Sebbe, Calle, Hannah och sen dök Rebecka, Julia, Amanda och Sofie också upp!) det var sjukt trevligt och mysigt. sov hos Hannah sen, och idag hade vi planerat att sola men fanns där någon sol? nej och det var elakt!! fast vi tittade på grease istället, mys!
nu ska jag se om min kropp orkar lyfa mig till toan
/Sabz

tjohoo

konstgräs is da shiet!
man får inte gräsfläckar och det finns roliga små kulor i man kan kasta på folk, great
grillning ikväll och alla är glada (det är 16 grader i skuggan!)
/Sabz

everybody is happy!!

och idag har jag spenderat den mesta tiden i SOLEN och faktiskt (!) blivit lite röd, eller med andra ord börjat få färg (hoppashoppashoppas det är såhär fint  väder på påsklovet så jag kan bli grymt brun (A))..
iaf så har jag fikat/käkat glass och umgåtts med Hannah, Carl, Rebecka, Nils, Erik, Cajsa och Jocke efter skolan vilket var mycket skojj, hihi. (inte dåligt yr på lekplatsen, nejdå (A))
/Sabz

RSS 2.0