Hej då, 2007!

nyårsafton idag då ja, och mitt nyår firas med att vara hemma. som alltid ;/, skulle åkte till Helsingborg och umgåts med Albin men som sagt min mamma är ååh ! elak ! så jag fick nöja mig med att sitta hemma och dricka äkta champagne med min trevliga familj. jag kommer väl med en sammanfattning av året som gått senare, om jag hittar några bra frågor att svara på orkar inte hitta på egna XD
GOTT NYTT ÅR SÅ LÄNGE !

Sabina

Hej, hunger !

nu är jag typ sjukt hungrig och inte ett dugg trött och då är klockan 04:23 !, jag är nog sjuk. och idag ikväll har jag inte fått nån inbjudan och jag får väl sitta hemma och löka, [Roje är helt inne på att jag använder löka till allt, men se detta var första gången jag använde det här.] och sen kolla på mycket fina raketer och sånt, jag ser ju trots allt mycket här om nu det är en sådan vacker natt/kväll som igår/idag. också kanske jag ska ta och fotografera lite om det blir något bra. det kanske det blir en underbar dag trots allt. jag kan ju alltid sjunga singstar med eve, det kan jag göra dagar  i sträck. fast just nu är jag mest sugen på mat ! men jag kan inte ta nått att äta, pappa och mamma tror jag sover ;/ ILLA! aja, det blir nog bra förhoppningsvis. och ser ni inte så vackert jag har fixat min blogg. och nu mitt i natten har jag ju faktiskt pratat med Jonny, om  mycket hemliga saker.. eller okej, inte hemliga så eller jo, ganska illa om det kom ut kanske. ganska illa. menmen jag önskar alla trevliga männsikor GOTT NYTT ÅR ! och nu ska jag gå och lägga mig eller äta kanske ?, aja det löser sig.


Sabina

Hej, hbg

idag har dagen gått ut på att leka med Roje i helsingborg vilket var mycket lyckat och trevligt och nu kanske vi inte ses förrän nästa år :(, illa ! och ja, på nyårsafton får jag väl sitta hemma mitt ute i ödemarken och försöka att ha trevligt, jag har ju inte fått någon inbjudan, elakt. första bästa männsika som känner att hon,sabina, vill vi ha med på nyår, säg till jag kommer kanske ! jag är faktiskt väldigt underhållande, jag kan sjunga, dansa, skratta och prata och är alltid glad ni kommer inte ångra att ni bjuder mig iallafall.

Once there was this kid who
Got into an accident and couldn't come to school
But when he finally came back
His hair had turned from black into bright white
He said that it was from when
The car had smashed so hard


Mmm Mmm Mmm Mmm
Mmm Mmm Mmm Mmm


Once there was this girl who
Wouldn't go and change with the girls in the change room
But when they finally made her
They saw birthmarks all over her body
She couldn't quite explain it
They'd always just been there


Mmm Mmm Mmm Mmm
Mmm Mmm Mmm Mmm


But both girl and boy were glad
'Cause one kid had it worse than that


'Cause then there was this boy whose
Parents made him come directly home right after school
And when they went to their church
They shook and lurched all over the church floor
He couldn't quite explain it
They'd always just gone there


Mmm Mmm Mmm Mmm
Mmm Mmm Mmm Mmm


Mmm Mmm Mmm Mmm-Crash Test Dummies


Sabina

hej, musik !

jag äääälskar 90-tals musik (A), det är ju värsta partajhitsen och allt, mkt bra :D och sen kan man sjunga till dem och dansa och skaka rumpan, det glädjer mig att 90-talet fanns :D. LLOOOVE ;D
image43
riktiga pärlor, mkt glädjande att kunna tipsa er om :D

Hej, huvudvärk!

har nån sån fruktansvärd huvudvärk, men jag orkar inte ta nån sån brustablett de smakar skit. och nått annat får jag inte ner, de kommer bara upp igen. fast jag är grymt sugen på flytande alvedon. men det har vi nog ingen hemma :(.. illaillailla, och jag har fortfarande inte blivit bjuden nånstans på nyår, usch !
menmen nu ska jag kila iväg och fortsätta kolla på 2 fast 2 furios

SEE YA
Sabina

Hej, tråkigt!

precis ätit upp en halv kebabpizza, btw det var min frukost och förmodligen det enda i mat väg jag kommer äta idag. mamma och eve och pappa är på nån träning i hbg kommer inte hem förrän vid nio och de äter där. ska nog kolla på lilla jönsonligan på kolla idag, den går på 4.an klockan åtta. sen blir det nog lite singstar också :D

Sabina

Hej, morgon !

usch, jag känner mig sjuk. ont i huvudet, seg, trött, också saknar jag Roje. också känner jag mig dålig över hur jag tänker igentligen, jag är ju helt jävla sjuk i huvudet ! jag hade en dröm inatt, det var en mysig dröm fast nej jag vill nog igentligen inte att den ska bli sann jag vill ha det som det är nu, jag och Roje det känns bra, jag gillar Roje.  

Sabina

Hej, problem

R.E.M- everybody hurts

Hade jag varit pojke hade jag inte ens vågat närma mig, Sabina, jag förstår inte hur man kan våga, det står problem i pannan på mig ! nån gång borde de förstå att närma sig mig är som att närma sig ett hungrigt lejon. jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det här, men det liksom är rörigt. jag gillar Roje, ganska mycket faktiskt jag trivs i Rojes sällskap, men jag vet inte.. jag längtar och så till honom men liksom, han är inte som alla andra eller okej inte alla andra men vissa andra, som Adam, med Adam kan jag prata om exakt allt, det är liksom inget att skämmas för med Adam, Adam är bra men Adam är för bra för att vara sann på nått vis, Adam och jag är kompisar och jag tänker inte på Adam som något annat även om vi kan göra saker och säga att vi kan göra saker med varanndra jag inte ens tänkt med nån annan.. det är liksom Adam som jag pratar med om det är lite pinsamt, eller helt allmänt någon jag behöver prata med. Sen har jag ju förstås Emil, Emil vet mycket om mig och mina problem han är liksom min dr.Phil,  där vet jag var jag har honom, min egna dr.Phil.. Sen har jag ju Calle, Carl-johan, jag var kär i Calle innan, eller jag vet inte om jag fortfarande är jag tänker på Calle ganska ofta vilket är ganska sjukt med tanke på att han förmodligen inte vill ha mig, jag har försökt att gå vidare, jag har gått vidare men så finns han fortfarande där i mina tankar. jag tror att Calle alltid kommer vara där, han är liksom helt perfekt, han är min drömkille eller iallafall bilden av min drömkille, jag vill ha Calle men Calle vill inte ha mig, jag har accepterat men jag tror aldrig det kommer gå över fast nu är det ju mest Roje jag tänker på.  och sen finns det ju ganska många där ute som liksom kommer,försvinner, kommer, försvinner, kommer.. och sen finns det ganska många jag älskar att prata med. Rasmus, Albin, Mårran, Jonny, mfl. det känns liksom som att jag står mitt inne i ett spindelnät och alla andra har fastnat och även om de vill komma ut så går det inte, de är fast förevigt, tills jag förstör dem. ganska hemskt med tanke på att jag hatar att såra folk, jag vill ju att alla ska vara glada men jag har förståt att det funkar inte, det kommer alltid att vara någon som är ledsen, speciellt om de har varit i närheten av mig för jag är såå bar apå att ge falska förhoppningar utan att det är meningen. jag vet inte varför just jag har blivit så bra på det, kunde inte nån som älskar att skada fått den egenskapen, jag tycker inte om ledsna männsikor ! 
det värsta är att jag gillar alla lika mycket !

"Don't let yourself go, everybody cries and everybody hurts sometimes."


nu bara dog allting, jag vet inte hur jag ska fortsätta..
hum, jag kan väl säga som så, ni som tcyker jag har sårat er, FÖRLÅT !, förmodligen har det inte varit med mening! och är det nått ni vill säga till mig, så säg jag kan stå ut, jag klarar det nog,vi kanske kan diskutera det, jag älskar att diskutera. bara säg till, jag lovar jag älskar dig med.

Sabina

hej, sjung med !

Idag har det varit en heldag ute på Burlöv center, Jag, mamma, eve och farmor åkte dit och vi var där i typ fem timmar.. fast sen var där ju typ vääldigt mycket annat folk också ;D aja, det var mycket roligt (jag älskar att handla), och jag handlade mycket vackert på rea, klänning, tjock-tröja, tunika, shorts, tröja, också ett singstar :D:D så när vi kom hem var det först pizza-ätande sen SIIINGSTAR för hela slanten, och ni jag äääger på det.. nästan iallafall XD

ERAN
Sabina

hej, vad ska du göra på nyår?

jag och A, jag är inte så säker på att han vill vara med här XD, ska iallafall skapa årets partaj, bara han och jag, han ska jobba och jag ska hänga på och så roligt vi ska ha! HA, säger jag bara till alla er som redan fått en nyårs inbjudan, ni är inte bjudna, alla andra välkomna !
& du, A är faktiskt najs


Alla erans
Sabina

hej, det kliar!

inte gjort så mycket sen sist, bara kollat på lite film.. jag kollade på EDTV sjukt bra film faktiskt, också kollade jag på Dawson Creek, mkt bra program (Y). sen har jag myst med Mia, och det klir kanske i ögonen lite grann, jag vill inte vara allergisk, eller jag vet inte om jag vill det för det sjuka är att jag vill åka till ett sjukhus och ligga där, jag älskar sjukhus, usch jag vill skada mig. nån som har lust att skada mig lite, fast endå tillräckligt så att jag får ligga på sjukhus men inte för mycket för jag vill fortfarande träna, jag kan inte leva utan att träna. usch vilka i-landsproblem.
aja, jag ska ge mig. ni som läser, fast jag vet ju att ni inte är så många, vill nog inte läsa om mina I-landsproblem direkt.

Alla erans
Sabina

WEEK 52

klockan är ett och jag har redan hunnit med att vakna, äta frukost åka och prova en underbar tre-åring, Rhamette, såå underbar att rida. det är sjukt, hon var verkligen super och hon är bara tre :O, helt sjukt och mamma tyckte också det var bra fast det kanske bara är för att det är min dressyr tränare som uppfött henne, så jag lär ju få mycket hjälp. också behöver man bara rida henne 3-4 gånger i veckan också vilar hon i stortsett hela sommaren, jag älskar det :D, det låter super fast, då måste ju nån vilja ha Siccan det blir ju lite värre med tanke på att ingen vill prova henne och när de väl provar henne går hon inte framåt, bara går sååå långsamt hon bara kan. vilken tråkmåns, aja jag får väl hoppas nån vill ha henne så att jag kan få Rhamette.

Alla erans
Sabina

Inlägg

Idag var det Roje och helsingborg som gällde,
det blev en mycket lyckad och trevlig dag, (:
det verkar som om allt löste sig tillslut, hela knuten är ju upplöst.



nu har jag inte träffat helsingborgsfolket på evigheter, jag saknar faktiskt dem lite men förhoppningsvis träffas vi på nyår så år 2008 inleds med att träffa alla underbart trevliga människor i helsingborg, I WOULD LOVE THAT !
aja, jag får väl klara mig ändå även om inte det blir så, vi ses ju snart igen iallafall..

Sabina

ETTAN

saknar Roje, typ riktigt mycket !
ska hem till han imon (:

& God jul får man väl säga,

självaste julafton.

varit finklädd sen tre idag, usch.
julbord mkt gott och mkt mat i magen,
julgröt, mums :D
sen kom tomten :D
& jag blev tre år igen.
JAG FICK HÅL I ÖRONEN I JULKLAPP :D
& en massa annat smått och gott..

Sabina

23; julstök



23 december ; ingen snö

julkänslan ligger på noll och jag gör alltför att få alla att sjunga julsånger

23-DEC-07 ; lille julafton

Så ge mig trettio grader kallt
tomtar överrallt och en skog av gröna granar
Jag vill ha snötyngda hus, tusentals ljus
kulörta kulor i drivor
Bjällerklang som akompangemang och alla julens skivor




klart

Lördag och ännu en dag upp klockan sju. :|
Träning, eller lekstuga, fast en mycket lyckad iaf.
sen väkte jag Roje, ;D
och umgicks med honom tills uret blev halv sex, fast jag hde ju velat vara där så mycket längre.
halv sex gick tåget emot kävlinge..
där jag blev hämtad av min kära familj för en härlig familje handling på coop forum, trevligt värre.
fast det hade ju varit trevligare med Roje

-> julgranen har kommit in, julstämming.

Sabina

alltså

varför är det alltid jag som ska ha så tråkigt som möjligt en fredag kväll,
jag hade velat vara där du är,
fast jag vet ju att du lanar med en massa andra folk i hbg
så det hade ju inte funkat ;D
jag kommer till dig imorn, i fall du vill då.

Sabina

13.49

Klädsel: stor T-shirt & kalsonger
Har: fruktansvärt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt tråkigt x 100000000
Saknar: människor, storstan, snö, kreativitet, sångröst, mat och Roje


Sabina

Jullov, redan (!?)

sista dagen i skolan idag,
vi fikade och hade mysigt.
sen var det dags att gå till aulan, nått tråk-tal av rektorn
sen var det GOD JUL som gällde, kommer väl vara tråkigt att inte träffa alla
sen var det mkt god julgröt och saftsås
också väldigt trevligt prat i matsal efter maten, jag säger bara vilken fantasi!
sen var det ytterliggare prat - utomhus - och en massa god jul
-> det kommer att kännas skumt och inte träffa nån på typ evigheter !


funktioner

Onsdag, näst sista skoldagen för i år.
OVERKLIGT

hittade på nått med Roje idag :D
-> jag svävar, som sagt.
det har inte kännts så här bra på evigheter, lycklig <3



jag ska upp sju imorn,
och jag sitter och äter lasagne klockan halv tolv, på natten.



Sabina

clever

hihi, jag är fortfarande överlycklig.
detta känns underbart, helt fantastiskt
jag har inte kännt mig så glad på länge, riktigt länge
jag älskar det :D

kom och ta mig, jag vill ha dig <3

Sabina

svävande

"Och jag reste runt jorden
Men du fanns här mitt framför mig"

Allt har väl löst sig, förhoppningsvis.



mina benhinnor gör sjukt ont igen, nu även när jag springer ;/

tredje advent.

och en tjuvstart på julen, vi hade julbord MUMS :D
image36

vi hade då julbord redan för att Jeanette och Axel åker till Norge på onsdag och är där över jul och nyår,
kommer sakna dem <3

Sabina

Can get in the way of what I feel for you

nu är det snart jullov, det känns overkligt.
skolan har ju precis börjat..
jaja, jag får väl acceptera..
fast det känns som att det kommer bli ett tomt jullov,
jag kommer ju att sakna alla
jag får åka in till helsingborg och umgås, OFTA !
fast förhoppningsvis går lovet fort, fort så jag kan få träffa alla igen :D
fast alldra mest hoppas jag på att träffa alla varje helg, typ ;D
och jag vill träffa en massa på nyår,
vad ska ni göra på nyår ?

vi ses, förhoppningsvis :D


Sabina

jag tror jag önskade att du var nära

jag tror inte det finns nått bättre än att sova,
jag har sovit exakt hela dagen,
jag hade kunnat sova hela natten och hela dagen imorgon också,
fast jag var tvungen att gå upp för mamma :(

men där är säkert nån som tror att jag har hållt mig undan för dem,
de tror fel. jag har helt ärligt sovit.
och nu skulle jag behöva prata med David,
och jag tror Roje har ringt mig,
jag får väl inte sova imorgon, och prata med dem då.

.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

jag hoppas att du fortfarande vet att jag vill ha dig <3

[:

handlade igår, :D


Luvtröja, Cubus


T-shirt, Cubus


Tunika, Lindex
Väska, Lindex


Metallicsko, Skopunkten
Blå stövel, Skopunkten

[http://whaxxo.bilddagboken.se]



http://www.expressen.se/nyheter/1.967332/vilken-lussevaka

igår var OLA här XD
image30

Han var då helnerkärad i våra hästar XD

jaja, det gickväl bra,och idag är jag med i tidningen
http://www.expressen.se/nyheter/1.967332/vilken-lussevaka

-sen åkte jag till Ullis pojkvän Theo på lussevaka, mkt kul :D
-sov typ 2 h
-idag var det Lucia och jag och Ullis sjöng för fulla muggar :D

-sovgott ;D

Sabina

run to you

varför är allting så plötsligt enkelt att prata om med dig ?
allt från läxor till självmordsförsök.
det är något speciellt med dig som gör det så enkelt,
du förstår på nått vis.
eller så är det jag som förstår
vi har varit med om samma saker, vi har varit där båda två.
kanske av olika anledningar eller av samma
vi vill båda glömma men vet fortfarande att det alltid kommer att finnas där.
det finns nått speciellt imellan oss som gör det så enkelt
det känns plötsligt naturligt att prata öppet om vad man känner för varanndra,
det känns så simpelt med dig
varför kan det inte bara vara så med alla ?
varför kan inte alla vara som du, eller nej.
du ska vara du och alla andra som de är,

det är bara det att jag ska våga öppna mig för dem också, och inte bara för dig.
det kan bli svårt även om jag vill.
okej, jag ska försöka som jag sagt så många gånger,


jag ska sluta att lova en massa saker jag aldrig kommer att göra,
som att ändra mitt sätt att vara,
det kommer aldrig att hända så länge jag bestämmer,
jag är jag och kommer alltid att vara jag.

Love me mouth to mouth now

hur kan nått som kändes så bra då,
kännas så fel nu.

1. Ett folk är nog besviken på nått vis på mig, förmodligen pga det.
2. Jag skäms över vad jag gjort
3. Jag vill inte fundera över vad jag tänkte med
4. Nu känns det rätt med en annan,
    det var kanske det som behövdes för att jag skulle märka

Jag vet vad jag vill,
fortsätta, sluta, spola tillbaka, glömma, ????
*fortsätta = en vän mindre, + att jag skäms
*sluta = han kanske arg/besviken, en vän mindre
*spola tillbaka = en mindre upplevelse, kanske aldrig upptäckt det jag upptäckt nu.
*glömma = han kanske arg/besviken, alla tittar konstigt,
USCH !
snälla folket hjälp mig.


hejlivet



flashbacks

"känslan är unik
du känner att allt ont rinner av dig
du känner dig tom och stark"

jag har ett fett jävla blåmärke på insidan av mitt högra lår och jag vet inte vad jag gjort ?
det gör ganska ont,
jag märkte det i Fredags kväll, det har inte gått ner sen dess.
det ser ut som att någon misshandlat mig
det ser helskumt ut men det värsta är att jag  inte har en aning om hur det har kommit dit ;/
läskigt.

TJEEEEEENA

gårdagen var mkt lyckad,
förutom att jag då missade sista tåget fast det var ju trevligt att umgås med David ett tag till ;D

:D

I love it,
Sabina

@£${[]}~

TMS-REDOVISNING IMORGON,
jag säger bara, BLÄÄÄ

of course,
(72% på engelska-provet :D)

jag vill att det ska se ut som att jag är stark



det finns ingen som har ett bättre fejkat leende än jag.
Adam fick veta igår, han blev chockad.
Folk tror inte att jag kan vara ledsen,
Folk tror att jag bara är glad
fast jag tror att jag bara är glad för att jag inte vill vara ledsen,
jag vill att det ska se ut som att jag är stark
jag hatar att vara ytlig, men va fan ska man göra
jag skulle igentligen vilja gråta,
jag skulle igentligen vilja fråga,
jag skulle igentligen vilja visa att jag är ledsen.
jag vill men ändå inte känna den underbara känslan av tomhet och smärta,
det hjälper mig på något konstigt vis att vara stark,
för utan det hade jag ingte varit den jag är idag,
jag skulle vilja göra igen, men alla blir så arga
och alla blir så rädda för en,
och alla dömer en så lätt,
för det funkar ju inte att en tjej med leende och färgglada kläder, skär sig, det är helt bortom världens gränser.

jag vill bara att allt ska bli bra,
jag vill kunna känna mig stark utan att ha den underbara känslan av tomhet och smärta i bakgrunden,
för nu finns den alltid där och hjälper mig utan att lämna synliga spår.

no one

det är därför jag blir så arg när du säger att när man är emo skär man sig, jag vet hur det känns, det är en skön känsla när man skär sig, det är härligt, det känns bra, man slipper tänka,


det känns skönt, du är en människa jag gillar, jag litar på därför vågar jag berätta..
du vågar berätta för mig, det känns bra, vi känns bra.

TACK FÖR ATT JAG FÅTT TRÄFFA DIG, ADAM <3

lördag

igår, fredag, kollade jag på SAW 1-3 (:
tsm med Roje, David, Ullis och Teo. (:
mkt trevligt
gick sedan med Roje och David till knutan, det var roligt :D

-------

det är hemskt illa, jag vet inte alls men det känns liksom rätt när du är nära.
jag saknar dig,
även om jag aldrig haft dig

RSS 2.0