stjärnklar afton

och jag har gått två kvällspromenader med hunden (fantastiskt), dock är det kaallt!

och jag har funderat och tänkt att jag kommer klara mig underbart när jag flyttar hemifrån
-jag älskar att tvätta (mina kvinnliga gener som spelar in eller är det bara det att jag tycker nästan att det är fantastiskt att på ~1,5H så blir alla kläder rena och fräscha oavsett hur de sett ut eller luktat innan, i like it)
- jag tycker att det är rofyllt att pyssla om saker (typ våra hästar nu, man bara går där och lullar och gör precis vad man vill, dock är det hemskt ifall någon står och gal hela tiden på vad man ska och inte ska göra)
-jag gillar att laga mat (ifall jag lagar till någon mer än mig själv, och det ska väl inte vara så svårt och bjuda in någon på middag varje dag, right?)
-när jag väl städar så blir det ordentligt (dock HATAR jag innerligt att städa, det är pest men man kan antingen flytta ihop med någon pedantisk människa som gör det åt en eller så anlitar man städhjälp)
-jag älskar att hoppa runt som en galning (speciellt till musik och när man är själv, då kan man gärna slänga in några falska toner också.. fast vem älskar inte det?)
-jag gillar att vara själv hemma (man slipper tjat och bråk, och allt är lungt och skönt. ljuvligt!)

juste, jag har ju städat idag (oj, fantastiskt typ en månad sen, nästan rekord tidigt att städa igen) jag tyckte iaf att det behövdes ;D och resultatet blev ju bra trots att jag inte hittade damsugaren någonstans i hela huset...


men vi seeeeees
Saaaaaäbz

kräftost

puh, halloween-partajet blev lyckat, och jag hade sjukt kul :D
det var oroande när jag såg lokalen för första gången, då med alots of bord och stolar, shiet vad liten den var då. fast den blev ganska mycket större när man tog ut möblerna och släkte lamporna, tur. men sen när jag kom (2 timmar sent pga vetrinärbesök som tog en evighet, trots att vi bara drog ut en tand.) så var det full rulle med folk, mycket folk, fast med musiken hade det hänt ett missöde med så de hade använt backup-planen cajsas cd-spelare så ljudet var inte så högt, men det gick strålande ändå. när jag sedan hade hittat alla som jag kände så var det bara till att dansa (vilket jag sen gjorde istortsett hela kvällen) i loved it
sen var det stäädning (eller jag mest dansade, fortfarande), som vi fick hjälp med utav underbart snälla människor så även det var roligt, sen pratade vi ochsen började folket droppa av.. vid halv fyra så var det bara jag, amanda och cajsa kvar och då satt vi i cajsas kök och käkade mackor. sen nattinatt
och idag var vi effektiva städare (~1h på att göra det sista), klarade oss igenom städ-kontrollenoch lämnade lokalen nöjda och glada.
och senare idag, typ nu, ska jag mocka och fixa stallet och sedan städa här inne.
Saaäbz

surprise

surprise, surprise träningen var hyfsad (iaf bättre än vanliga onsdagar) kan ju bero på att vi tränade med 93:orna vilket ger att lars-erik inte har så mycket att säga till om (jippie, nej gud vad elak jag är.)
nu ska jag (eller jag gör) matar min hungriga mage, så att den blir glad igen.
Saaäbzz

byte av design, (igen)

räknade precis hur många gånger jag har bytt design/header och kom fram till att detta var den femte gången jag bytade, och jag vet varför. det är för att det är så satans roligt att experimentera och fixa i photoshop (och eftersom att jag inte har så bra fantasi måste jag ha något att göra det till, bloggen.) så jag hoppas att ni gillar att jag bytar, för det kommer jag förmodligen att göra många gånger till ;D
puss
Saaäbz

feeelgood

ah, precis tittat på high school musical 1, and i'm feeling good ;D
tror jag ska glo på en feelgood film till, vet dock inte vilken.. ah, jag kanske ska glo på kenny starfighter avsnitten, det är en lockande ide, eller så glor jag på en bring it on - film, eller typ step up (vilka svårigheter jag har att välja, tragiskt.) hittar nog något,
och ikväll är det träning (förmodligen inte så jobbig med tanke på att vi har lars-erik men ändå..) det ska bli roligt,
Saaäbz

piictures








idag har jag arbetat,
och btw. jag hade namnsdag igår (och ägde hela dagen för mig själv)
love
Saaäbz

lovat



ehm, ja här har ni petter i manikin (XD)
och jag och Cajsa ser ju detta varje dag, så det är inget nytt för oss (A)

tjalalal, hööstlov!

eller det har varit det nu i en dag (eller igentligen i helgen också, jajja sak samma.)
det är skönt iaf.
sjukt skönt

och idag ska jag ta spruta (WOHO!)
puss
Saaäbz


underbar helg

som började med retro i fredags kväll med flickorna, eller en del iaf, det var roligt!
sen GICK jag och rebecka hem till henne (40 min mitt i natten ;D)
också mat och sådant
sen nattinatt
och soova länge (typ halv tolv) också började projektet lura ut rebecka ur sitt hus hela dagen fram till klockan sex, och självklart valde jag att vi skulle, tada, shoppa på väla hela dagen! och jag hittade två vackra långa t-shirts och underbara örhänge! och hade sjukt trevligt :D:D
vi tjugo i sex kom vi hem till rebecka (och han anade ingenting, wiho) och överraskad och glad blev hon (tur) och nils och Sofie bjöd på vacker sång och maten var godgodgodgod, :D
sen stack vi till bion och såg på high school musical 3 som var bra,och sorglig (tårarna var nära ;D)
sen var det bara bussresa till rebecka och väl där tittade vi på The notebook, åh gud vad bra film (och även den sorglig så tårarna föll)(fast hemskt nog funkade inte slutet :( )
sen var det nattinatt igen
och idag har vi tittat på ännu en film, systrar i jeans som också var en bra och sorglig film (gud vad det känns som att filmerna var likadana, bra och sorgliga ;D)
iaf så har jag haft en underbar helg, tack rebecka!
Puss
Saaäbz

shake, shake that ass!

lycklig och förväntansfull och glad och galen kan man nog sammanfatta mina känslor inför ikväll!
AAAAAAAAAAAAAAAH!

jag ver en alien idag, en snäll alien
och petter hade sin mankini alltså jag dog av skratt, cajsa dog av skratt, frida dog av skratt, alla dog av skratt.. bild dyker upp när kingfer skickat, HAHAHA XD
(bered er på skrattanfall, )

ikväll är det iaf rumpskakning som gäller,
och jag är strax klar (tror jag)
jag måste ju packa inför hela helgen, det ska bli en härlig lång-helg hos rebecka!
see ya
Saabz


aliens kommer att invadera jorden,

mums, käkat sillasoppa idag och det är världens godaste mat, ever. (fast kålpudding/köttfärslimpa kommer på en nära andra plats) det dök precis upp en tanke i mitt huvud, kan man bli beroende av mat? precis som en junkie blir beroende av heroin, eller? för ifall man kan det, tror jag att jag är det. min hjärna består mest utav MAT och MAT och MAT och MAT.. och då borde man kunna söka hjälp för det, hum.. (dock är ju mat gott, jag vill inte vara utan mat...) big problemos.
nanananna I wanna start a fight.
ett ryck,
och imorgon ska jag vara så kreativ så jag ska klä ut mig till en alien, mycket vacker sådan också faktiskt (eller inte) hahha. och petter ska se ut som borat i mankini XD (jag kommer dö av skratt)

Saaaaäbz


cajsa är en lycklig flicka

pågrund av att vi ska shake:a våra rumpor på fredag (mot retro) och vi ska ha sååå jävla roligt och jag är laddad och Cajsa är laddad och förmodligen är alla andra också laddade (förhoppningsvis ;D)
shake that ass for me girl,

åh, idag har jag upptäckt att alltid (eller i stort sett) dricker gamla människor snaps och whiskey och likör och allt med alkohol de kan komma fatt i när de träffar gamla vänner, som idag när två gamla människor (söderköpings-pågarna) kom och hälsa på morfar  (eller de ska vara här till typ söndag, tror jag) och de började med whiskey och snaps och likör och allt, flera stycken. det var lite spännande att se på.
och sjömansbiffen var sjukligt god (och tårtan jag gjorde) .

och mina konstnärliga sidor har fått utlopp idag (både på Calles arm och tårtan jag bakade) så min högra hjärnhalva har arbetat för fulla muggar, duktigt av den.

alots of things
love
Saaäbz

big in japan

 



jag har fastnat och avgudar det.
Sebastian och Jens är världens grymaste människor
(speciellt jens)

ciao ciao

hard work, work

en nackdel med att arbeta hemma:
-när grejerna är slut är grejerna slut och jag kan inte fortsätta
och sen blir man lätt distraherad också


..om två av dom är döda

utvilad och inte glad liggar jag i sängen och lyssnar på musik och laddar upp bilder på facebook, måste börja jobba snart också.. inte något jag längtar efter precis, bara pengarna jag får när månaden är över. (ohåj, vad glad man blir då.) 

och jag hade skrivit mycket intressanta saker här (eller inte) men iaf, så bara fungerar det inte att publicera inlägget och det var bara det ovanstående som hade safe-sparats (irreterande eller vad) så ja, maybe i write it later
nu ska jag arbeta

ciao
au revoir
bye bye
Saaäbz

galen-panna

gårdagskvällen spenderades hos Jini med Alexander, Ronny, Filip (ursäkta stavningen) och jocke.. vi käkade sjukt god mat (potatisgratäng med rökt fläskfilé och till efterrätt kladdkaka med hemmalagad daim-glass=mums!) sen efter en stund stack alexander och jocke hem och jag, jini, ronny och filip spelade galen-panna helt sjukligt knäppt spel (och roligt) sen så gick dom och jag och jini glodde på How to deal (mys film med värsta emotionella handligen och jag grät, som jag brukar till romantisk film)  
trevlig afton och natt iaf.
(och ronny och filip var verkligen hur härliga människor som helst (går på olympia i trean) och filip var dessutom snygg ;D nej, dom borde man träffa igen enligt mig :P)

och idag var det ju skivstång (som jag längtat efter en vecka typ) och det grå brabrabra :D
nu ska jag ut och rida i regnet (eller vänta, det har slutat. wiho!)
Ciao
Saaaaaaabina

happy humör is a great thing

och det var verkligen (utflippat, galet) humör och beteende jag och Nils bjöd på igår på träningen, men somsagt man ska bjuda lite på sig själv (lite har vi nog missförstått), roligt har vi tillsammans iaf (och förmodligen de i närheten också).

hum, match-makingen står väl stilla förnärvarnande (petter har inte visat sig idag) förutom då att Kingfer tycker att det är sjukligt roligt att kommentera (eller snarare prata högt) om att jag sagt att oskar (i TE2B, går på min matte) är snygg och nu tror han att jag har värsta crushen på honom, iaf så är det väldigt irreterande och pinsamt (ångrar lite smått att jag berättade att jag tyckte han var snygg) fast lite kul är det ju också (XD) och det blir nog bra trots allt..

Saaäbz

skav av tandställningen

och det gör fruktansvärt ont.

gud vad det känns som att min blogg blivit tråkig på sistånde, det händer asbolut ingenting och jag håller på att bli tråkig. (just kiddin', jag kan inte bli tråkig) men allt jag vet som händer är biiig secrets (och tro det eller ej, men jag är bra på att hålla hemligheter faktiskt!) fast jag kan ju iofs hålla er uppdaterade på Petters och Kingfers match making för mig, (det går väl hyfsat) de kände en kille, tror han hette Adam, som var enligt dom sååå perfekt för mig (hum?) så jag vill bli introducerad snarast (nej, jag är inte desperat (faktiskt inte!) bara villig att träffa nytt folk och vidga mina vyer) och kanske vem vet blir det så till helgen, trevligt i sådana fall.. (fast jag vet inte riktigt)
(åhoj, ett hett tips på ögon-orgasm en kille på min psykologi, går NV på olympia (tror minsann i rebeckas kalss, om jag inte minns fel) och han är minst sagt snygg.)
 
kisses
Saaäbz

jag är över Calle, tjalalallla

presentinslagningsmästaren

jag har träningsvärk i mina axlar, skulle behövt en stor massage (någon som vill ge mig?)
också har jag precis utgett mig själv till presentinslagningsmästare efter att jag inslagigt en sex-kantig burk oerhört vackert, och ska strax resa mot Staffanstorp och min farfar på kalas (=god mat) så vi syns
Saaabz

hipphipphurra!

för idag är det ingen vanlig dag, idag fyller min blogg 1 år
graaattis, graaattis !

oj, vad snabbt tiden har gått och gud vad det har hänt mycket,
jag har börjat på friidrott,
är inte nära vänner med Frida och Ulrika längre,
varit på Rhodos,
träffat Cajsa, Amanda, Rebecka, Hannah, Julia, Ida, Nils, Erik, Magnus, Calle, Linnea, Linnéa, Sofie, Gustaf, osv..
varit tillsammans med Rojje,
varit kär i Calle och kommit över honom.
börjat 2:an
köpt Rhamette,
sålt Siccan,
avlivat Mio :'(
fyllt 17
och gjort sjukt många kul saker med (ovanstående) friidrottarna
osvosv,
=sjukligt mycket!


yumsi

gårdagen var en bra dag,
rebecka,jag, cajsa och HANNAH sökte present till Calle i stan (och vi hittade mycket vackert inne på OJ) sen snabbis in till rebecka senare bussen mot rydebäck och Calle hus var målet. vilket fint hus.. ja, det var trevligt iaf (och en lyckad kväll, som vanligt) förutom då perioden när bussen inte kom och det var kallt..
sov hos rebecka, trött kan man ju minst sagt kalla mig vid det tillfället..
sen var det upp och hoppa (efter sex timmars sömn, sköönt) också mot friidrottshallen och styrketräning med skivstång, gud vad roligt det var (och sjukt svårt med tekniken) jobbigt också -.- (det måste sett rätt roligt ut när vi stod där och såg obiffiga ut med endast stången, fast det är sånt man får bjuda på) och sådandära ni vet sånt som gör ont i kroppens muskler efter att man tränat nått man inte brukar (träningsvärk med andra ord) lär jag ha imorgon (JADÅ)
fast mitt mål att göra 20 armhävningar utan vila imellan hoppas jag att klara om ett tag (mobbas inte för att jag inte är så stark, nu klarar jag möjligtvis 12 på rad, hihi)
 ja, också nu har mamma tjatat och håller på att få spel för att jag sitter vid datorn istället för att vara ute och rida (nu somnade min vänstra fot) så jag får väl lyfta rumpan och gå ut, fast jag fryser och är dödligt trött så
seeeeeeeeeeeya
Saaaäbz

tjopsihoppsi


var ju hos tannapregaren idag, fick vackra orangea gummiband på överkäken och har snyggt rosa på underkäken..

(underbart du vet) också gör det ju ont också fast jag är väl ganska van vid detta laget..

och imoooorn ska jag leka med Rebecka och vi ska senare dyka in hos Calle (han fyller år, tycker att ni borde gratta honom)
nu ska jag rida..
Saabz

nackdelen..

..med att inte ha luktsinne när man går in på en offentlig toalett har Calle fått erfara idag, med tanke på att han inte känner någon lukt gick han in som vanligt (den brukar vara ren) men när jag sedan mötte honom i dörren ut slogs jag mot en oerhört äcklig bajs-lukt och tittar ner på golvet, jo minsann där ligger bajs- mycket bajs (blää).
så ett tips: har du inget luktsinne, titta på golvet  innan du går in på en offentligtoalett.

annars har jag lidit av träningsvärk i armarna idag igen (sen måndags-träningen, nästan hyfsat pinsamt) och stått ut med Petter, han försöker match-make'a mig med nån av hans kompisar det går inte så bra (än så länge XD). fysik-plugg har det också blivit och jag tror jag förstår allting nu, kanske (förhoppningsvis)..

också var det ju träningen också,
den var slapp och skön och soft (dock jobbig för armarna, träningsvärken ställer till det)
 också i sorgliga tider behöver man tid för sig själv, jag sitter gärna med dig och är ledsen
(delad glädje är dubbel glädje, delad sorg är halv-sorg)

sleep niice
Saaäbz

hemskt trött (fantasin flööödar)

jag som skulle plugga mycket har inte öppnat boken, och strax ska jag iväg och träna dressyr och är inte hemma förrän halv nio typ.. illa, illa...
nu ska jag strax käka  mat,måste alltså röra mig så att mamma inte får spel
puss

trött,trött,trött

godmorgon,
nu sitter jag här halvdåsande i skolan och ska strax börja, usch. en och en halv timmes engelska, tillåt mig att sova. fast annars är dagen skööön, det är great.
förresten hade jag besök i helgen, Rebecka och Hannah, det var trevligt och vi käkade pizza, glodde på film, sjöng singstar och käkade godis (mycket) sen satt de och frös (enligt mig konstigt det var ju trots allt 17grader.) men de är ju stadsbor så de är bortskämda, ;D iaf så var det underbart.

måste rusa
Saabz

PS. mitt bortglömmande går nog ganska bra, eller jag glömmer inte homon helt men jag har förstått att vi är ämnade endast för att vara vänner. det blir nog bra tilslut. D.S

done

äntligen klar med allt städande, pust  (gud vad skönt!)
nu ska jag bara duscha och fixa mig själv innan hannah och rebecka kommer på besök, trevligt värre.

och jag är så jäkla sugen på att annordna halloween-partay här ute´
undra om man kan få in det nån helg, tåls att fixa!

ha det
Saaaäbz

städning,

och det går väl great
nu har jag av verkat 3cd-skivor, christian walz, daniel lindström och sanna nilsen och är fortfarande inte klar på mitt rum..
TRAGISKT med andra ord
bilder på mitt underbart stökiga rum och fina städade rum kanske dyker upp.. (hur det skulle kunna vara intressant?)

mat snart hoppas jag är hungrig som vanligt.
måste pysa och fortsätta med städningen,
Saaabz

btw, matteprovet vi hade igår och jag inte fattade någonting på, jag fick VG (och är glad)

allt går inte snabbt

nej, verkligen inte sniglar
(och jag och mitt glömmande utav Calle, om jag ska räkna på det har jag hållt på i 10 dagar och jag har inte kommit längre än att jag (kanske) tror att jag klarar det, fast jag har ju förstås "lovat" kingfer att jag ska vara över honom den 10 oktober (om sju dagar!!)( dock vet jag inte hur han ska kunna testa av det... fast jag har ju lovat mig själv också och sådant får man inte bryta, typ lika viktigt som ett sjukt viktigt nyårslöfte fy och bryta det!)

nu ska jag soooooooova
SAAAAAÄÄÄBZ
(I'm a crazy woman)

PS. I'm going to drown my self in the toilet and scream out "Alexander made me do it, hate him-not me" DS.
PS1. humornivån ligger på en låg nivå när det är sent, vi är trötta och har engelska. (och pratar med Alexander) DS1.
 

galen-kvinna (akta!)

seriemördare härjar, please spring iväg.
(eller så farligt är det kanske inte, jag bits ju inte.)

suuuuuuumiiiiiiis av veckaan (begärd utav Cajsa den stora)
mån: jag var helt galen (efter att ha stött ihopa med hannah) och dagen bestod utav tråk-skola (dock sovmorgon) och rolig-träning med mucho knäppa tankar.
tis: humöret var trött fast det gick bra på dressyr-träningen, faktiskt super bra
ons: ja, ha kul-dag på tych och jag hade väl hyfsat kul (förutom att jag hade mensvärk då) ritade en underbart vacker raket på en vägg med en grön hund inuti (alla som går på tych borde gå och glo på den i hallen nere i källaren vid bibloteket) sen fick jag underbar massage och masserade, sen var det käk (och mat är ju gott) och sen var det pilatesen (som jag inte kunde vara med på pga mensvärken -.-) sen var det slut (sköönt).. följe med trevligt sällskap (cajsa och calle) till knutan där jag mötte NILS och vi gick och fiikade på wayne's (VÅGAT) super-mysigt och vi satt där i nån timme och planerade, (hihi) sen var det såsmåningom dags och åka in för pizza-kväll på heden som blev lyckad (allt med mat är lyckat) (prat och blickar och magkänslor, tusan också jag skulle ju vara över honom nu)
tors: oj, det är ju idag (;D) och jag har varit så jäkla trött, speciellt efter matteprovet (där jag typ inte fattade mycket) också har jag ju haft jobbiga kvinnliga smärtor i ryggen (med andra ord, mensvärk).. och senare idag åkte jag till center syd för att byta öhängen (:D:D:D:D:D) fast jag är lite ledsen, är tvungen att ha titan-örhängen i ett jävla år innan jag får ha annat, plast och sådant roligt. (typiskt också, jag som sett fram emot trevliga örhängen med färg och grejor) fast jag klarar nog mig (blev lite gladare efter mat, på max) och nu måste jag göra min läslogg, godnatt säger jag bara.

Saaabz
(kommer mera imorgon, hedersord!)

RSS 2.0