En giraff kan tvätta sina öron med sin tunga.

nu har jag blivit rejäl-förkyld och näsan rinner i ett alltså ett mindre trevligt fenomen. Idag har jag då haft matte prov vilket var läskigt enkelt XD. och jag har då även pratat med Albin, wihi. och jag har blivit peppad på många olika håll att jag ska satsa allt för jag har ändå inget att förlora, vilket jag då ska göra på första bästa tillfälle ! GO SABINA !

Sabina

sista onsdagen i januari tvåtusenåtta.

sjukt host-ont i halsen och knarkar halstabletter, suger på basket vilket blev väldigt bekräftat idag på idrotten, Mårran ser sjukt-rolig ut i mina byxor, jag är besviken på min mamma, jag är sjukt-nöjd med mitt hår ! , jag är sjukligt förtjust i en underbar människa, jag har matteprov imon, jag är inte ett dugg trött, jag har varit extremt tränings-taggad och sprungigt 3 km i hyfsat snabbt-tempo (Y). och det går lös-snack om mig och mårran, strange.


Sabina


you are beautiful

Tisdag !

trevlig dag i skolan, och en massa trevliga leenden :)

ska klippa mig vid sex, jag ska klippa mig mkt vackert of course XD

see you later alligator
S
abina

:D:D

HAR JAG BERÄTTAT ATT JAG SKA TILL RHODOS ?
DET SKA JAG :D:D
sol,bad,träning, MIHI :D

& just för tillfället är jag överlyckligt glad, orsak: jag fick inte tunghäfta vid gång mot knutan idag och vi pratade och pratade och log, han log :D, MIHIH !

S
abina :D

Kate Moennig, frän flicka med frän stil!

Kate Moennig, frän flicka med frän stil!

you can get it if you really want


"You can get it if you really want, you can get it if you really want
But you must try, try and try
YEAH
You succeed at last"




alltså, jag är besatt av att inte förbli ensam i mitt liv, så besatt att jag nästintill skulle kunna göra vad som helst för att få han jag vill ha, jag vill ha, ge mig. jag är nog bortskämd, jag får ge upp eller bara inse att det funkar inte. jag vet att jag sagt det typ tvåhundra miljonergånger och det har inte fungerat nån av gångerna jag  har inte ens försökt och det är bara för att jag vill veta, jag vill att han ska berätta för mig, frågar jag han och han säger nej ska jag inse fakta och ge upp men så länge jag inte frågat tror jag att det fortfarande finns hopp, det är nog också en del av att jag inte vågat fråga.  jag har helt kört ner mig i honom det är istort sett det enda jag tänker på, han, han och han. jag vill inte vara så besatt, jag vill leva ett normalt liv utan besatt het. och det roliga är att det är inget jag hittar på, det är sant och jag känner det på mig.. varje gång han är i näheten, spricker det i kroppen och jag blir stum, försöker bete mig normalt och vackert, försöker att vara "normal", det är bara inför honom jag känner att jag måste göra mig till för att han ska gilla mig, inte skratta åt mig utan gilla mig, jag vet att man ska gilla personer som de är, men eller hur beter sig alla annorlunda kring folk man vill impa på, right ?  och han är en människa jag vill impa på, känns sjukt-konstigt jag vill ju vara Sabina runt honom också, varför kan jag inte slappna av i hans närhet och sen gå fram och prata med han, vi kan stå en meter ifrån varann och inte säga ett ord, han små-ler och jag asg, han är så söt när han ler. fast jg agillar ju förstås hans tysthet, det är en del av han, den passar så bra in på nått vis. hans kropp, hans kroppsrörelser, hans tysthet och hans leende, nu sitter jag och småler åt att jag känner en människa som är så perfekt, jag ser han framför mig, han ler, som alltid, usch vad mycket jag vill ha han sidan om mig, alltid.

Sabina

P.S besattheten går mig på nerverna, vill bli av med den, D.S


dikta.se

försvinna, gå tillbaka
smärta, fejk smile
jag kan, men nått stoppar mig
jag är nog ganska glad över det,


jag är på väg varannan dag,
men då säger nått stopp,
jag vet inte vad och jag vet inte varför
men tack, tack för att du räddar mig från helvetet[paradiset].


tårar, floder av tårar
de stannar upp,
fryser till is på kinderna,
nått säger stopp,


älskar någon mig,
finns det nån som kan stå ut med mitt eviga tjat,
kommer ödet ta oss tillsammans


det ligger där och väntar, jag vet precis var.
mitt huvud vet precis var,
mina fötter och ben vet precis var,
men hjärnan glömmer, något kommer i mellan

det är det som är avgörande,
för mig, för dig, för livet.


du vet blodröd är en snygg färg,
jag har funderat på att inreda mig själv med den.


Dålig men sann.


:/

sovsovsovsovsov, trötttrötttrötttrötttrött

en heting-bild, två heting-bilder, tre heting-bilder, fyra heting-bilder & jag är besatt.

Sabina

rouge

om man tar allt som handlar eller kan kopplas till en viss person som ödet, då är man ganska nerkörd i den personen va ?
"När det ljusnar vill jag vara i din närhet
Jag vill vakna upp med dig och känna att du älskar mig"
lyssnade på detta och tittade på personens bdb, jag tog det som ett fett stort tecken och var nästan nära att skicka en sak till han, jag är besatt :| jag måste lugna ner mig rejält, rejält! och jag känner att jag måste göra nått åt detta behov jag har av honom, svårt att förklara.. det känns som om jag har gått överstyr eller nått, usch. jag kan inte sluta tänka på han ! okej, jag ska säga varför han är så underbar; han är fett snygg, kroppen är perfekt tränad, extrem-snygg, såå söt ! , så liksom, snäll eller ja, han verkar det, han är liksom allt och lite till. han är en blickfångare och det var kärlek vid första ögonkastet, åh ! jag är inne i ett ha-begär som inte går över ! Imorgon träffas vi, på träningen :D men måste nog sova så jag kommer upp till träningen,

Au revoir
Sabina


längesedan,

"I'm a big big girl
In a big big world"



"Du ska vara den du är
Du ska vara den du är


Du är så vacker som du är
Och att du aldrig kan förstå det
Du är så rå mot dig själv (ah ah)
Ser allt som ingen annan ser
Och du kladdar mer och mer


Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå


Du borde tänka mer på ditt inre
Blunda och kjänn efter hur det är
Du, du bär på tvivel
Titta på mig och du ser dig som
Flickan med allt


Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå


Så så så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå


Du ska vara den du är
Och inte vara som alla andra
Bara vara den du är
Vara den du är


Du är så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå


Du är så vacker utan spackel
Att du inte kan förstå
Ju mer du kladdar
Ju mer du sabbar
Slå dig fri och gå"

ont ont ont

fortfarande ont i axlar och rygg och mage sen onsdags-träningen, men det är bra då gör den nytta XD. precis lika mycket nytta jag gör när jag sitter här samtidigt som jag städar, vilket inte fungerar så bra med tanke på att datorn är i ett helt annat rum, men jag måste nog pysa och städa färdigt fast jag är extrem-sugen på kakor, måste städa färdigt sen kanske äta glass och kakor :] det blir mumsigt, & jag ska faktiskt äta entrecotê, potatiskorketter och bearniesås idag, MUUUMS !

Sabina

trängd in i det sista

vaknade med poesi i skallen men minne som en guldfisk och tid som en pingvin har det försvunnit,


Sabina



P.S det finns inget bättre än dig, D.S

vert

bonjour, salut, coucou,
idag har jag varit stortsett borta från verkligen och bara cirkulerat i min egen värld jag har bara tänkt på cj, amazing. jag har typ gått in i folk, nästan iaf, typ blivit påkörd av en buss ! och en massa annat trams, sen har jag tagit alla bakifrån och Mårran har blivit typ väldigt attackerad, jag har även ätit good äppelkaka :D

Au revoir,
Sabina

noir

&-så har jag bestämt mig, precis för en minut sen, att jag ska ta tag i Franskan igen så att jag inte är helt lost när jag väl ska börja på det till hösten, och jag älskar det franska språket, det borde inte vara så svårt att sätta igång..

un, deux, trois, quatre, cinq, six, sept, huit, neuf, dix, elva, tolv, tretton, fjorton, femton, soixiantedix, dix-sept, dix-huit, dix-neuf, vingt, vingt de une, vingt-deux, vingt-trois, vingt, quatre, vingt-cinq osv..  
usch, jag är ju verkligen värdelös.
femtio-[sängkant]

Je m'apelle Sabina et je habite a Håstenslöv.

buhu

FETT ONT PÅ HÖGRA UNDERSIDAN I MUNNEN DÄR JAG DROG UT EN TAND INNAN !




Rasmus säger:
vill du dö
Sabina säger:
ja
Rasmus säger:
varför då?
Sabina säger:
jag vill sitta på ett moln
Rasmus säger:
och göra vad?
Sabina säger:
sjunga och titta ner på alla
Rasmus säger:
så kul
Sabina säger:
ja
Rasmus säger:
men blir inte lite tråkigt i längden?
Sabina säger:
nej
Sabina säger:
för vettu, jag kan spana på the man in my dreams och det kan jag göra hur länge som helst
Rasmus säger:
tänk när han dör då
Sabina säger:
då kan jag spana på han när han sitter på ett moln

Sabina

blod, bara blod

jag försöker stoppa, det funkar inte det bara rinner och rinner, det rinner snart ner på kläderna, blodfläckar nej tack, det smakar blod, bara blod överallt, nu smakar det verkligen blod, jag är helt röd av det, usch som jag ser ut, usch vad blod smakar illa. jävlar, snart måste jag gå, snart måste jag visa mig för allmänheten, blodet rinner, det går inte att stoppa, vad ska jag göra, usch nu har jag blodsmak i munnen, och det bokstavligt talat.


dragit ut två tänder till, blodet rinner och jag är tanalös !

Sabina


dikta.se

vägen ut till oändligheten är lång,
snälla döda mig så jag kan studera dig,
sitta på ett moln och vänta på dig.


förevigt & föralltid, tror inte det

jag borde sagt det idag, va fan gjorde jag inte det för ! så jävla sjukt onödigt, jag borde jag skulle ! va fan, mög skit blyghet hade inet du funnits hade han varit långt borta nu, okej han är ganska långt borta redan.. jag borde fan jag skulle ha gjort det ! det kommer bara bli värre ju längre tid det går, men nej Sabina ska skita i och göra det, MÖG ! jag borde inte skriva här, jag har bara dåliga erfarenheter av att säga sånt här, att göra sånt här, jag borde sluta upp typ nu, men det funkar inte och en blogg ska vara ärlig, right? så de som läser borde vara beredda, SABINA DU SKULLE HA GJORT DET IDAG, jag fick tom chansen :O, jag har sumpat det, jag har sumpat allt, nu kommer det gå åt pipan, jag vill inte ha dig längre, bara försvinn, snälla..

& om nån känner sig hyfsat träffad, hör av dig det är inte meningen att såra bara att göra rätt.


Sabina

TOORP

är hos syrran, eller hon är i egypten så jag sitter här ensamen i Toorp, ;D ska kolla på High school musical 2, whii, sen ska jag  nog sova måste upp sju imon, ska träna :D och jag äter russin, och lyssnar på michael jackson, och tänker..

Du, jag är kär !

Sabina

:|

jag kan knappt svälja, har mkt ont i halsen och i huvudet, och sen vet jag inte någonting och jag är beroende av dig.

jag vet inte hur, när eller vad det enda jag vet är att jag måste, snart


You are the man in my dreams !


Sabina

!

idag rök två tänder, det gjorde inte alls ont bara när de sprutade in bedövningen med spruta.  sen fick jag inte vara med på idrotten eller träna friidrott, mycket elakt ! så när det var dags för badminton-turnering fick jag vara team-leader åt Jonny och Mårran och solklart vann de stort ;D.

& det tar en kvart för mig att äta en banan, mindre roligt !


nu ska jag glo på American Pie, :D

Du & jag finns nog bara i min fantasi, tyvärr


Sabina

as usual

hungrig !



ska träna dressyr idag och imorgon fasar jag för, ska dra ut två tänder :| också kanske jag inte får träna, och inte se han jag bara liksom längtar till..

du och jag finns nog bara i min fantasi, tyvärr

Sabina

bli inte arg

jag har haft funderingar över varför jag varenda gång avslutar mitt blogg inlägg med att jag är hungrig, det känns väldigt sjukt. det är precis som om jag aldrig får mat men det läskiga är att jag äter hela tiden ! jag vet inte varför jag är hungrig alltid, usch det är hemskt och vara hungrig, jag är hungrig nu.

& ni jag måste berätta nån gång, men jag vet inte det känns aldrig rätt. jag måste berätta hur jag har blivit den person jag är idag, personen som tar en sak i taget, personen som lever varenda sekund som om den var den sista eller nästan iaf men jag vet inte hur, det kommer nog aldrig bli något bra tillfälle, ni kanske inte ens vill veta. ni skiter säkert i mig, okej ni bryr er inte, jag skiter i och säga det. varför skulle ni vilja veta hur jag tänker och känner typ alltid det är ju inget viktigt, det känns just nu som inget viktigt. det kanske blir det om ett tag, då kanske jag berättar. jag har varit på väg att berätta för dig, men jag fick tunghäfta och nån konstig känsla att du vill inte veta, att du skiter fullständigt i det, jag sket i det.

jag känner knappt dig och ändå känner jag mig tvungen att, jag vet inte. det känns inte som att det kommer funka på längden, nu kommer det strax ta slut på det ena eller andra viset det känns hemskt att lura dig, ja det är så det känns att jag lurar dig. du borde igentligen veta, fast du kanske tror det har gått över, det har det inte. det känns som det aldrig kommer gå över,  han kommer alltid vara personen jag tänker på mest, föralltid.

Sabina

hon är arg på mig.

vaknade två och var sen ute och red lagom till solnedgången,

Everytime you smile at me angels walk on through,

Sabina

girls-only

idag var det en riktig äkta tjej-kväll hos Hannah, det var riktigt jävla kul ! vi sjöng sjukt mycket singstar, spelade guitar hero, käkade godis till max, snackade och bara levde som galna-tjejer :) en sak som måste göras om !

när det är stjärnklart och man tänker på en speciell person, är det kärlek då?

Sabina

[Lörrdah]

lördag och tjejkväll planerad, men först måste jag rida.
& du, jag har städat!

Sabina

pinsamt..

och pinsamt nog sitter jag och kollar på LETS DANCE, världens tråkigaste program, 
fast jag ska spana in BONNE KARL-PETTER ;D 

Sabina

The talented Mr. Ripley

nu är äntligen läxan klar :) & jag kommer vara grym på redovisningen imorgon, eller inte, fast nu kan jag inte göra mer, är lite nervös. jag ska snacka engelska jag tror att det är första gången :O, illailla, det fixar sig nog, jag gillar att prata engelska och allt lär väl flyta på. hoppas jag. usch nu fick jag prestationsångest, BLÄ !. menmen, ska dra mig till duschen och fräscha till mig lite känner mig verkligen inte i topptrim, ont,([unt] som alla säger att jag säger) i huvet, ont [unt] i halsen, känner mig svettig trots att jag fryser, usch ! duschen nästa.. hoppashoppas att vi har varmt vatten ! men ska avlägsna, och äta lite jag är hungrig, som alltid.

image38

Sabina

RUSINOITA

bara läxa,läxa och läxa ;/

& skolsystern sa att jag kanske fick värsta mega förkylningen eller halsfluss inom en snar framtid, hoppas inte innan LÖRDAG  !

Sabina

illa

skev ett inlägg igår, men datorn klabbade och allt försvann vilket var mindre roligt, menmen jag överlevde och har sjukt ont i huvudet och har nån konstig smak i munnen, tror jag har halsfluss.. ska kolla med skolsköterskan idag,

& bara för att jag lärde mig räkna till tio på japanska igår (Y)
itchi, nein, -, -, gou, råkui, nana, atchi, kjuu, juu
Calle ska ta åt sig all äran !

Sabina

blä

godnatt och sovgott, jag blir trött på tråk och tråkigheter, jag blir trött bara jag tänker på att jag har drygt 10 sidor kvar i min engelska-bok som jag ska redovisa och ha hittat 60 ord i tills på Fredag, jag blir trött ! och sen inte nog med det har vi 10 verb med minst 2 meningar var vi ska kunna till Fredag, det är bara att säga: HEJ PLUGG ! och nu är det nog dags att förflytta sig mot sängen och plugget, fast jag tar nog en clementin på vägen.. jag är hungrig som vanligt !

Sabina
& nu fick jag ont i huvudet också, tack så mkt.

hungrig

vad ska man säga, skola idag trevligttrevligt. och nu är jag hungrig och det blir snart mat, förhoppningsvis! och sen är det dags för träning, wihoo,

Sabina

slut på slöandet

skola idag somsagt, fast det kändes inte som jag hade varit borta därifrån länge vi hade ju inte direkt nån mjuk-start, det var direkt in på trigometri, illailla. sen var det idrott och som vanligt roligt, ;D, också data-kunskap vilket är väääldigt underhållande XD också skulle vi haft bild, men det hade vi visst inte, tyvärr.. så vi slutade typ 13.30, sköönt XD. sen så lekte jag med Roje och handlade fritidskortet, så nu åker jag gratis dygnet runt alltid trevligt värre ! sen var det dags för friidrottsträning, mkt roligt som vanligt.. och på Lördag är det dags för tjejkväll med flickorna från friidrotten, läängtar det ska bli mkt skoj : D, och nu har jag precis ätit gulaschsoppa idag igen ;P

Sabina

usch,

jag kan inte sova och det är djupt deprimerande


yej

morgondagen närmar sig med stormsteg. ganska halvtrevligt väl, jag gillar skolan eller kanske inte allt arbete fast vi har inte haft så mycket arbete än så jag gillar skolan och alla rutiner, gå upp tidigt, äta, fika, träna, äta, sova.. jag gillar det. sen är det ju alla människor man träffar och umgås med varje dag, jag är väääldigt social och jag älskar folk, så skolan gillar vi så länge det inte är så mycket arbete. så på nått vis längtar jag till imorgon, ganska mycket.

Sabina

hej, söndag!

och man kan väl inte bara hoppa över att nämna att Charlotta Kalla är grym, hon vann tour du ski idag och är 20 år !, grymt häftigt.

inte gjort så mycket idag, varit i ridhuset och ridit Siccan.. och snart är det gulaschsoppa, yej :D

Sabina

congratz!

idag spelade lill tre kronerna J-VM final, de förlorade :( mot Kanada.. fast grymt spel i tredje perioden, riktigt grymt.
1(0-2)2(0-0)3(2-0)sudden death(0-1)slut:(2-3)


my heart i smiling and my brain is crying.
my brain is willing and my heart is screaming.
my heart is loving and my brain is taking
my brain is saying: FUCK THIS LIFE!
my heart is saying: I LOVE IT!


S
abina

dödsskräcken måste slås in fint och paketeras

somnade inte förrän klockan sju imorse, jag kunde inte sova. jag grät mig till söms, jag känner mig som skit, snälla kom och döda mig så slipper jag göra det själv.. "But I'm a creep, I'm a weirdo" ..  jag saknar mormor, jag saknar en en vän som jag inte behöver dölja något för, jag saknar någon som tänker precis som jag.. jag borde vara lycklig, mitt liv leker .men va fan ! "It's that sinking feeling. you know what it's bringing on." . jag vet inte vad jag ska göra, kom och hjälp mig, det är ett rop på hjälp man jag vet inte varför.. det känns som att jag är på väg ner, igen, igår var jag fullt kapabel men jag vet inte vad som gjorde att jag inte gjorde det. det kan vara att jag träffat Ullis och Frida, jag hade oss som bakgrund på min mp3, vi var lyckliga, jag tittade och grät grät för att jag var beredd att försvinna, jag ville se er en sista gång eller bara förklara att det var inte ert fel, det är mitt eget. jag hade bara velat förklara, men kanske inte rakt i ögonen, jag hade gått runt det precis som Ted.
"Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
det rår inte stjärnorna för."
jag vet inte, men det stämmer så perfekt. nu kommer snart tårarna igen, jag vill att ni ska förstå det är inte ert fel, det är ingens fel, det är min sjuka hjärnas fel. tack för att alla finns <3.
vi ses på ett moln nån dag.

Sabina


mamma, ge dig!

idag spelade lill tre kronorna match mot ryssland, sverige vann de kom till final och vet du vad mamma skrek när de spelade den svenska nationalsången och visade alla huvuden, nej kunde tänka mig det. låt mig berätta:
-SABINA DESSA SKA DU CHECKA IN, DE ÄR I SAMMA ÅLDER SOM DU !
-MAMMA, DET VET JAG REDAN ATT DE ÄR!
(jag)
-JA, MEN KOLLA IN DEM DÅ DET ÄR SÅNNA KILLAR DU SKA SATSA PÅ, NÅN SOM KAN TJÄNA MKT PENGAR!
-GE DIG !

min mamma, är galen. hon vill att jag ska satsa på nån svettig ishockey kille :O
okej, jag kan väl erkänna att jag har spanat in dem innan och att där är väl en och annan som ser någerlunda ut, men jag menar hur skulle vi träffas nån gång det är ju inte direkt man stöter på en kille från lill tre kroner varje dag ;D, aja. det blir nog bra.
image37


oh, tack Aja för att du alltid kommer att vara en stor del av mitt liv även om vi inte pratar eller träffas så ofta.

Sabina

"off"

livet leker och min hjärna är konstig.
det är tillochmed alldeles för invecklat för mig själv, jag vet inte hur jag ska förklara. det går inte att förklara på något vettigt vis, det är nått som händer,nått som säger någonting jag inte uppfattar eller som bara hjärnan vill att jag ska göra, mitt hjärta håller inte med. menmen, livet leker som sagt.

Sabina

burh!

det är kallt, jag tror inte våra väggar håller ute kylan det drar typ sjukt kallt, usch !

Sabina

färgat håret.

som sagt äntligen blev den omtalade hårfärgningen av och jag blev väl ganska nöjd, blev av med det råttfärgade iallafall sen ser det ut som jag har röda slingor(?), menmen man överlever ju. och imorgon ska jag till svalöv och hämta mitt busskort, najs ! åh, jag är hungrig på nått och törstig på nått annat. usch !

image41

Sabina

no-repeat

det är typ -3 grader ute och snöstorm och du som jag är gick jag ut och red, mamma säger att det vartyp -15 grader om man räknar in vinden och jag höll på att få frost-skador på ögonen, illa. sen har jag läst och läst ännu mer, nu läser jag sabrina böcker, faktiskt väldigt underhållande tro det eller ej ! menmen, jag fryser och btw jag älskar min nya sport-bh.

Sabina

godmorgon

vaknade av något konstigt skrapande, och vad hittar man inte i fullgång och gömma sitt missöde äckel katten Pussi, det är sjukt att hon igentligen vågar att uträtta sina behov på mitt golv :O, jag ska mörda henne en dag. och bara för att lugna mig själv läste jag en bok, ingen kan stoppa rebel, det var lugnande och den var mycket bra så min första en och en halv timme idag gick åt att läsa ut en bok, trevligt värre. och det blev inget hårfärgande igår, illa. det får bli av idag istället.

Sabina

blä

ska nog färga håret idag, det blir trevligt värre. och som sagt det har snöat idag. och jag har kommit på att jag har glömt den viktigaste personen av alla på min året var 2007 lista, jag har ju glömt Jénny ! och jag har ingen aning om hur jag lyckats, hon är ju underbar och det är det perfekta, hon går ju också i helsingborg.. och nu på slutet känns det som om vi kommit närmare varanndra, vi är alltid vi. och det har varit vi sen innan dagis, vi är liksom bara menade att vara tillsammans. det är min näst bästa barndomsvän, sebastian ägde när vi var små <3, sen gick vi i samma klass Förskolan-sexan, och sen även sjuan-nian och sen nu går vi på skolorna brevid varanndra, det kommer alltid att vara jénny och sabina, together forever and ever. jag älskar dig Jénny <3. menmen nu är det dubbelavsnitt på heros på 4:an, fast jag har ju inte sett det på evigheter, så jag kanske inte fattar ett dug.. menmen, jag överlever nog. det är ju sjukt bra !

Sabina

Hej, snö !

Nej, se det snöar, nej, se det snöar,

det var väl roligt, hurra!

Nu blir det vinter, nu blir det vinter,

som vi har önskat, hurra!


och jag har precis vaknat, trevligt. och nån mattias fredriksson som kör skidor blev precis åtta på 15km sprint, tror jag. trevligt värre. och ja, det ligger snö ute på marken. menmen måste nog iväg och rida, usch det blir kallt.

Sabina

Hej, natt !

nu är klockan snart två och som vanligt är jag inte ett dugg trött. jag är på nått konstigt jag vill diskutera väldigt viktiga men ändå oviktiga saker. jag vill visa vem jag är, jag vill säga vad jag tycker. och btw nån dag ska han få veta, det måste han han kan inte bara gå där och vara ovetande, han måste trots allt veta nästan allt om hur jag var förut det är ganska konstigt, för att det känns inte som om jag förändrats där inne men jag har nog trots allt börjat om på nytt när jag började i helsingborg, det känns som om jag kan vara lite mer mig själv där, det känns så bra. och mitt hemliga nyårslöfte som nu förstås inte blir så hemligt längre är : *trumvirvel, i slutet av år tjugohundraåtta ska jag, SABINA MARIANNE, våga säga exakt vad jag tycker och tänker rakt i fejan på folk som förtjänar det ! det tycker jag själv är ett bra nyårslöfte, det känns som nått bra att sträva efter. åh ja, det känns bra riktigt bra. oh by the way att jag är på diskutions(?) humör, det är såhär det slutar.
Qkfan at bdb, har ingen aning om vem männsikan är XD skriver som text till en bild.
jag borde skjutas
min kommentar.
Whaxxo skriver: 02/01-08 01:16
åh nej
  Svar: åh ja;););)
svar: aldrig att nån behöver skjutas. skjutas behövs inte, att skjuta är fegt. det är bättre att ta saken i sina egna händer, släpp pistolen och använd händerna!
ja, mitt humör kan få lite överdrivna effekter eller det har en tendens till det alltid.

menmen, världen måste ha någon som mig också. och nu ska jag nog iväg och glo Dirty Dancing, IREALLYLOVETHATMOVIE!

Sabina

Hej, allt!

och första dagen på 2008 spenderades med Roje at Jeanette. trevligt värre, och jag bjöd på kyckling och potatis och sås (det var redan färdiglagat). sen gjorde vi inte så mycket ;D menmen det var mycket trevligt.

Sabina

Hej, morgon !

idag sitter jag hos jeanette och väntar på att Roje :D ska komma, han kommer klockan fyra med tåget för att vara exakt vilket då leder till att det är 1h och 40 min kvar tills han kommer, läängtar <3. menmen nu ska jag damsuga upp all jord som katterna vält ut på helagolvet, aja det blir nog bra ska vi se.

Sabina

Hej då, 2007 ! [2]

här kommer den efterlängtade listan, läs och njut.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jag har aldrig skrivt blogg förut, jag har typ aldrig varit i helsingborg förut, jag har aldrig paddlat förut, jag har aldrog gråtit så mycket som jag gjort förut, jag har aldrig ridit en tre-årig storhäst förut, osv. 


Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

14 Februari 2007, med stor sorg !
15 Juni 2007, med sorg !
20 Augusti 2007, med glädje !

Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
hum, en perfekt nyårsafton? det är säkert väldigt många saker men kommer inte på något förstunden (eller jo, grymt hett *host)


Vad är det bästa som hänt dig år 2007?

bästa, det var nog att börja på Tych i hbg. och att jag började friidrotta :] också är jag grymt stolt över mina 300 poäng jag fick när jag gick ut 9:an

Dog någon som stod dig nära?
ja, min älskade mormor. 14/2 2007 ett hemskt datum att minnas <3


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

alltså det har varit i perioder. jag har gråtit grymt mycket men jag har även varit grymt glad.
det är nog precis som det brukar vara,
 
Största misstaget?
att jag var ihop med Fredrik så j*vla länge.


Har du varit sjuk eller skadat dig?

jag har väl varit förkyld, men inte mer tyvärr.


Blev du kär i år?
of course ! det kan inte gå ett år utan att jag blir kär. (A)


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

hatar och hatar,

Något som du irriterat dig på under året?

att alla säger att världen ska gå under av alla miljöförsötöringar och USA fortsätter precis som vanligt !

Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
hade kalas för släkten.


De bästa nya människorna du träffade?

ÅH !, det finns så dj*vla många. jag kan rabbla i evigheter okej. Roje, Albin, Calle, Ida, Jonny, Mårran, Rasmus, Emil, Adam, Ulrika, Frida, det är väl de bästa men sen finns det typ tvåhundra till

Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
egen, jag gillar att vara egen.


Vad spenderade du mest pengar på?

jag vill skriva mat, men det måste nog bli min dator :]

Vilken var din favorittrend?
jag har ju ingen favorittrend, eller jo jag gillar allt det dära 60-tals modet och sånt :]


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?

Idas sommarvisa,

Har du förändrats mycket?
det tror jag igentligen inte, jag kanske har blivit lite öppnare :]


Vilket plagg använde du mest?

hum, i början av året var det nog jeans men på slutet har det blivit låånga leggings

Favoritprogram på tv?
medium, heros, my name is Earl, mfl.


Bästa boken du läste i år?

oj, jag har läst grymt många. Camilla Läckberg-Isprinssessan, Camilla Läckberg-Olycksfåglen, Patricia Highsmith-Eleven, Patricia Highsmith-the talented mr.Ripley osv.

Något du önskade dig och fick?
en laptop, eller jag köpte själv


Något du önskade dig men inte fick?

språkresa

Årets bästa film?
iih, svårt. Saw 3 (har fortfarande inte lyckats se Saw 4), Rush Hour 3 och sånt kul.


Favoritmånad?

Januari, mormor var fortfarande här <3 och hösten(augusti-december), alla helsingborgare !

Ett uttryck du missbrukat 2007:
i början, vet ej. i slutet, of course !


Bästa köpet?

min daaatoor :D

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

om Mormor hade klarat sig <3


Okej, då var det klart och jag hoppas ni hade en kul lässtund (:

Sabina


Hej, 2008 !

nytt år, nytt liv och nya skor.
eller kanske inte riktigt, det kommer fortsätta precis som vanligt eller jag kanske blir lite klokare ungefär i mitten av året, då jag fyller sjutton då borde man bli klokare. också ska jag börja övningsköra har jag bestämt också ska jag få hål i öronen också ska jag få tandställning också ska jag bara vara SABINA den härliga SABINA jag vill vara och kommer att vara, den SABINA jag vill att alla ska känna. jag ska vara stolt över mig själv, jag ska bara vara helt mig själv. HEJ 2008 HÄR KOMMER SABINA ! :D

Sabina :]

RSS 2.0