lyckorus?

är det såhär lycka känns, att i ena stunden när hunden går runt och gnäller om att den är toanödig så skriker man och ber den att hålla käften medans i nästa stund när man ändå reste sig från sin sköna säng och bra film och är utomhus i duggregn och mörker känner något som bubblar inneifrån. är det lycka?
jag gjorde något konstigt idag, nästan precis faktiskt..
jag gick ut med hunden, efter att den gått runt och gnällt i fem minuter eller så, och var irriterad för att jag var tvungen att lämna min säng och the sisterhood of travelling pants 2 (filmen) men jag gjorde det. tog på mig myskläder och en jacka satte på kopplet och steg ut i mörkret. oj, vad fint det är tänkte jag nog när jag såg alla fönster som lyste i mörkret men sen plötsligt kom något bubblande inneifrån, något som ville upp och ut, något som jag aldrig kännt förut. först reagerade min kropp med tårar och saknaden utav mormor och mormor klara, något som den brukar göra, tills min kropp förstod att det var inte det denna bubblande känsla försökte säga mig, jag ville springa runt och hoppa omkring och skrika, av glädje.
-för att våren är på väg
-för att jag får vara kvar i livet
-för alla mina vänner
-för mig själv och allt jag lärt mig själv att vara
så mina läppar drogs upp till ett sådant stort leende att de på månen hade sett mig om jag hade haft vita tänder. och leendet bara satt där, och tårarna började rinna igen, men inte för att jag saknade någon utan för att jag var tacksam, tacksam över livet och tacksam över att jag får vara med om detta. för att jag har lärt mig så mycket redan, på bara tre dagar har jag lärt mig så mycket och det är jag så enormt tacksam för. så jag började springa runt och skrika och hoppa av glädje, hunden hoppade med och regnet började falla.. jag skrek: JA! och tänkte: tack!
(Hej! mormor och mormor Klara, ni är lyckligast i världen som har varanndra. ni tar god hand om oss här nere och vi glömmer er aldrig, BIG LOVE!)
/Sabina
ja, jag är nog lycklig

klappar händerna och hoppar upp och ner!



jag är en lycklig flicka
-fick MVG på mitt svenska föredrag om drömmar, happy
-har tagit mig själv till fånga och sänder en massa sms, happy
-och våren är här, happy
desto sorgligare med Adam och hans avbitna tunga, aj säger jag bara!

och nu ska jag ut i stallet
/SABZ

vovve (i brist på annat)

vaknade runt två och vi hade inget vatten, pumpen hade gått i sönder under natten..
och sen har jag arbetat och nu måste jag hjälpa till med hästarna, pappa är i england tills på torsdag vilket menar att jag måste hjälpa till med hästarna på morgonen, alltså gå upp tidigt MORR
nej, men vi ses
/Sabz

jag ska leva hela livet ut

vad ska man annars göra är väl kanske er fråga, men då kontrar jag med att man faktiskt kan dö innan man har levt hela livet ut och det vill man inte, ingen vill det tro mig, jag vet hur det känns (även om jag också haft mina mörka stunder)

nog om död. melodifestivalen är världens konstigaste påhitt, it sucks

/sabz
(jag tror jag är förkyld en stund till, och lika emotionell)

fashion week

det är något som jag måste gå på innan jag dör, verkligen.

sytt upp ett par jeans idag, väldigt nöjd.
hittade även ett sjukt snyggt tyg som jag är sugen på att sy en väst utav, tror dock inte tyget räcker... så får fråga mamma om vi har mer av det, jag är lite syberoende för tillfället, jag älskar det! synd bara att tyg kostar mycket pengar, annars hade jag lätt kunnat sy mina egna kläder.

(är btw på avsnitt 7 säsong 2 utav gossip girl, jag jobbar mig starkt framåt./nu ä det bara 10 avsnitt kvar, buhu)
/SABZ

ullared

handlade och nu är jag ledsen över mina pengar.
köpte min alldra första plattång (woho, nu måste ni flickor vara stolta över mig!), även två väskor, en massa kläder (faktiskt bara sådant jag behöver.. och sen att jag behöver allt är en annan sak), sedan småplock som är nödvändigt.

och jag är grymt sugen på att DANSA!!!! (ingen som slänger ihop ett partaj imorgon och är sugen på att bjuda mig (och Cajsa)?) jaja, party eller inte så ska jag och Cajsa dansa, det är vi värda efter en hård sportlovsvecka med bara slit (he, sängen har väl slitits ner lite...)

//SABZ

förkyld

när jag är förkyld blir jag väldigt känslosam har jag kommit på..
igår tänkte jag ringa någon och fråga om den också bruakr känna att vad man än gör så märks det inte, man syns inte, man hörs inte man är helt enkelt osynlig,. endast för jag kände mig så ensam, och varför kände jag mig så ensam? jo, för att jag inte orkar med mina självupptagna klasskompisar, okej nu ska alla inte känna sig träffade för så är det verkligen inte. men iaf, back on track jag är förkyld och väldigt känslosam, förmodligen spårar jag ur, men jag orkar inte att denna självupptagna människa kör med mig, nu är det nog. fan ta denna självupptagna människa! (den kommer så gå under)

btw. jag har sett klart på säsong 1 utav gossip girl, nu har jag bara 16 avsnitt kvar och sen är jag ikapp Cajsa. hehe
och förmodligen ska jag till ullared ikväll, kul
/sabz

fan ta dig Cajsa!

jag är fast i gossipgirl-träsket och det är endast på grund utav Cajsa, elakt gjort av henne.
(det roliga är att Calle trodde att han var Chuck Bass på idas-partaj, och han är såå inte Chuck Bass, det är roligt!)
nu ska jag fortsätta på min starka inledning och börja se avsnitt 4 (tror inte jag orkar träna ikväll.. ;) )

/SABZ

I LOVE SHOES

sov hos Cajsa igår till idag, vi tittade på bring it on (efter att vi tränat och ätit pizza och samtidigt som vi åt glass och popcorn) goodiegoogie!

och idag handlade vi skor på skopunkten (och cyklade vilse på drottninghög.. var det nu ligger)
jag köpte två underbara skor, (I LOVE SHOES!)
men skitmögfakj funkar inte så ni kan tyvärr inte få se dessa fina varelser, buhu ni får stå ut.
men nu ska jag titta på rhodos bilder som jag fick av Cajsa idag, så bye!
/SABZ

NY header

stiligt värre, eller?
nu är jag sugen på att sova (ovanligt)
och imorgon ska jag handla i Malmö, najs
och sedan träna och sedan soova hos Cajz
ha ett trevligt sportlov!
//Sabz

ingenting

sängen är min bästa vän
tror jag ska vila en stund till
/Sabz

Mormor, var är du?

Jag saknar dig
det känns som om det var igår,
(fast samtidigt som om det var tio år sen)
minnena är så starka
jag kan fortfarande känna känslan när du somnade
det var tomt
det är tomt
och nu är det två år sedan
och jag tror fortfarande ibland att du är hemma
jag saknar dig,
kom tillbaka
<3


Sabina tråk-städar (och sjunger)

mamma ska ha 45års kalas på lördag så jag måste städa, BLÄ! fast det blir nog ganska fint, trots att jag precis råkade spilla ut ALLT utav fritz vatten så att mitt rum nästan blev en sjö (eller igentligen ganska långt ifrån, men det är kul att överdriva). 

jag har kommit på att jag är precis som alla andra tjejer, trots att jag försöker att inte vara det. (fast det är kul!) ni vet tjejer skvallrar, snackar skit bakom ryggen, ljuger, spelar och är falska. (precis allt som jag försöker att undvika och göra för jag vet hur det känns när man utsätts för det..men ack)  men som sagt har jag kommit på att jag gör alla dessa sakerna, trots att jag inte vill så går det inte att stoppa, det är så kul att göra det (hehe, där finns visst en äkta tjej där inne någonstans) men jag kan igentligen inte göra på något annat vis, jag menar vad ska man göra när man knappt står ut med vissa personer i mer än 15 min sen går man i stort sett under fast det inte finns någon annan som har lust att umgås med en, då är dte ända sättet att överleva på att LE OCH VARA GLAD (med andra ord bita ihop, ljuga, spela att man gillar det för att sedan kunna snacka skit och skvallra om vad man precis pratat om..) fast det ända som jag inte gör (som i stort sett alla andra tjejer gör) är att ge hat blicken och sedan gå där ifrån (med andra ord: sänka en människa med en ända blick) det kan jag inte, och det är jag ganska stolt över att jag inte kan med tanke på att jag verkligen HATAR den blicken (och avskyr att bli utsatt för den, vilket jag brukar lyckas med på något sätt.. hum)

och imorgon är det träning, jag kanske ska prova på detta ;D

(90kg, det är kul)

/sabz

livet är en dröm

"Vad är livet? blott en hägring,
blott en skugga och en spegling.
Bländvärk allt, som blev oss givet!
Ty en dröm är hela livet,
själva drömmen drömmer vi."

Pedro Calderón de la Barca (1600-1681)
Livet är en dröm, skådespel från 1635

träningsvärk?

en aning innan träningen började,
nu kan jag knappt gå
och imorgon lär jag väl inte stå
(gud vilket fint rim det blev!)
16x200 och det var sjuukt jobbigt men kul :D

och nu ska jag sova så jag är pigg till imorgon!
/sabz

tårta till frukost

gårdagskvällen var mycket rolig, med dans och tårta och nattmat och ja, mycket trevligt helt enkelt. satt även en stund i en bastu, med folk det var faktiskt kul och bara ta det lungt (hade ont i huvudet, har det fortfarande..). hehe och jag och Erik konstaterade att det var sjukt kul och titta på folk som var fulla, hehe. 
och mina och Cajsas fina synkroniserade uthällning utav jävligt spetsat bål var fantastiskt (och väldigt lyckat), så nu mår vi mycket bra och bara är allmänt trötta för för dåligt med sömn, men det är sånt man får stå ut med.. 
nu sitter jag i Cajsas soffa och väntar på att hon ska komma tillbaka så vi kan baka :D
Nu dök hon upp, trevligt värre.. (förslaget popcorn dök upp, det lät lockande!) 

döm oss inte
Enyoj
/Sabz 


give me more..

taggad till tusen inför morgondagen då Ida ska fira sin myndighetsdag med ett stort fett partaj!! och det blir till att dansa rumpan av sig, som ska bli jäkligt roligt!
och jag ska ha min fina (nyinköpta) klänning på mig :D

"du har inte en aning, att jag tänker på dig just nu."

/Sabz

ridande på en kyckling

tar jag mig till tåget på morgonen.. (enligt Jonny iallafall)

och ögonen håller på att stängas igen hela tiden jag är grymt trött! borde sova mycket i natt så att jag är pigg (och taggad) till Lördag, då det smäller av och fira Ida med en brakfest! (det ska bli naaaaaaaaajs!)

ska laga mat, kassler på risbädd
/Sabzz

kylan slår till igen!

kylan har kommit till Skåne och snön har falligt igen. nu är det vitt på marken och kallt, så jag säger bara: klä er varmt och var helst inomhus med en filt och film! fast det är förstås ganska mysigt och vara ute i snön, ta på er era termobyxor och spring ut och rulla er i snön, ring några kompisar och ha ett snöbollskrig, gud vad roligt, kanske man borde göra ikväll på träningen, hehe (jag suger på det) .. dock jobbigt ifall det är snö imorgon när vi ska hem, då lär jag vara död av snöbollar (typ den enda nackdelen att ha en massa killkompisar- de ÄLSKAR att kasta snö på en)..
ciao
Sabz

bildbevis!


jag pooosar stiligt värre i min synliga orangea jacka!

Hestra
utsikten från en av backarna (troligtvis den roligaste)


och här är det nerifrån, synd att det ser molningt ut när det var soligt!


/SABZ

en vurpa i sista stund

dagen har spenderats i Hestra på ett par skidor (i ett par obekväma pjäxor) i ett underbart soligt väder i backar med snö och is och hade jävligt roligt!
först åkte jag med Ulrika och Rasmus (för att jag inte hittade nån annan)
sen åkte jag med Hannah, Karl, Alexander, Reb och en till
och tillsist åkte jag med Jonny och Mårran, där Henke och Calle joinade på slutet..
(haha, jag och hannah åkte ankarlift (som jag hatar och hon har bara åkt skidor en vecka förut..) också stannar den mitt i en brant backe, vi får stå där läänge och sen gå av den mitt i denna jävligt branta backe, hehe jag höll på att åka in i dom andra som åkte lift brevid, det var läskigt)
och nu ville jag skriva en väldigt kul sak som jag inte ska för att någon lär bli sur, hehe
och jag lyckades stå på benen hela tiden förutom tre gånger, varav två inte var mitt fel (första när hannah kör in i mig när vi precis gått av en lift.. (fast sen kör jag in i henne så hon ramlar, hehe) och sen när Calle åker in i mina skidor gör så att den ena följer med honom när han åker och den andra står stilla = jag ramlar.. och sista gången så åkte jag i en backe och ramlade, det var roligt!)
och nu måste jag på toa
au revoir!
Sabz
(och jag failade ofc med fotograferingen XD)


tidig morgon blir lätt värt det

bussen avgår 07.15 från skolan vilket menas med att jag ska ta tåget 06.00 och isåfall gå upp runt 05.00 HÄRLIGT! med andra ord. men med tanke på att vi ska åka till Hestra och åka skidor hela dagen är det lätt värt det. skidor är något av det bästa som finns. och jag älskar att åka runt som en michelingubbe med alla dessa tjocka överdragskläder och mössor och halsdukar och allt, men det är värt det. Så vi ses imorgon i den svarta pisten.
Au revoir
Sabz

fedt hehe..

(cajsa förstår det roliga i rubriken..)

och det rockade fett i lördags, underbart treevligt och underhållande och spännande och allt vad det var, (jag säger bara: jag har aldrig onanerat med hjälp av ett livsmedel..)
och sen idag så var det dags för skvaller-fika med Cajsa och Eriik :D
som var gott och åter igen underhållande!
och jag åt alldeles för mycket kakor känner jag nu... (BLÖÖ)
/Sabz :D

RSS 2.0